Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016

συνάδελφισσες, συνάδελφοι

Παρότι έχετε και γνώση και άποψη νιώθουμε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα εξής :

Ο συν. Γεωργούλης ήταν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, τουλάχιστον μισή ώρα πριν ξεκινήσει . Ο δε συνάδελφος Καραηλίδης, κατά τα λεγόμενά του, ήρθε μετά τις 16:00.

Αλήθεια, μέχρι τις 17:00 που έκλεισε το Βιβλίο Υπογραφών,ήταν τα χέρια τους δεμένα και δεν μπορούσαν να υπογράψουν; ΟΧΙ. Παρόλα αυτά δεν υπέγραψαν. Ο συνάδελφος Γεωργούλης επανειλημμένως επισκέφτηκε το γραφείο που βρισκόταν το Βιβλίο Υπογραφών….. αλλά δεν υπέγραψε!!!

Μετά την παρέλευση μιας ώρας (ώρα έναρξης 16:00), το Βιβλίο Υπογραφών έκλεισε. Το λόγο που δεν υπέγραψαν οι συνάδελφοι Γεωργούλης και Καραηλίδης τον γνωρίζουν οι ίδιοι – και όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να τον φανταστούμε!

Όσον αφορά στην Εκλογή για την Εφορευτική Επιτροπή, συζύγουμέλους του προεδρείου, οι ίδιοι έγραψαν ότι δεν είναι παράνομο. Και εμείς πιστεύουμε ότι ούτε αντιδεοντολογικό είναι,όταν η ίδια, ήταν μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, όταν ο συνάδελφος Αντιπρόεδρος Κ. Κονιστής κατέβαινε ως υποψήφιος στην παράταξή μας. Γιατί δεν θίχτηκε κάτι τότε;

Τελικά ότι λέγεται από τα συγκεκριμένα μέλη είναι μόνο για τις εντυπώσεις!

Ο Νομικός Σύμβουλος που ευρίσκετο στην αίθουσα της Συνέλευσης, αυτό που τόνισε ήταν ότι όσοι δεν έχουν υπογράψει στο Βιβλιο Παρουσιών, δεν μπορούν να συμμετέχουν στην όποια διαδικασία, παρά μόνο να παρακολουθήσουν. Από αυτό συνεπάγεται ότι οι συνάδελφοι Γεωργούλης και Καραηλίδης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Το ότι παρέμειναν μόνο 35-40 άτομα για να παρακολουθήσουν τη Συνέλευση δεν είναι μοναδικό φαινόμενο του δικού μας Συλλόγου, όταν πλέον σε άλλα σωματεία, επιτυγχάνεται απαρτία από όσους παραβρίσκονται, ανεξαρτήτως αριθμού. Τι θέλουν να πουν με αυτό;

Όσον αφορά για το τι κάνει ο κάθε συνάδελφος στην προσωπική του ζωή, αν έχει δύο ή τρεις δουλειές δεν είναι κάτι που μας αφορά.

Τα γραφόμενα σε ανακοίνωση των 4 μελών περί ΤΑΥΤΕΚΩ μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Αν γνωρίζουν οτιδήποτε,αρμόδιος είναι ο Εισαγγελέας και όχι εμείς.

Εν κατακλείδι, η άποψή μας και η θέση μας είναι να συζητάμε για επίλυση προβλημάτων και όχι απλώς να προκαλούμε εντυπώσεις!

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα