Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

logotipo sygte

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2018

 

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Εντός των ημερών θα παραλάβετε με την εσωτερική αλληλογραφία τον φάκελο με το υλικό δημοψηφίσματος για την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού Λειτουργίας του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης – Απεργιακού ταμείου.

Συγκεκριμένα, θα παραλάβετε 2 ψηφοδέλτια ένα με μπλε γράμματα που αφορά στην Τροποποίηση του Καταστατικού του ΣΥΓΤΕ και ένα με μαύρα γράμματα που αφορά στην Τροποποίηση του Κανονισμού του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης- Απεργιακού ταμείου.

Επίσης όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής θα παραλάβετε 2 φακέλους, έναν λευκό στον οποίο θα τοποθετήσετε και τα 2 ψηφοδέλτια και θα τον κλείσετε αφού προηγουμένως βάλετε το σήμα του σταυρού στα τετραγωνάκια της επιλογής σας και έναν μεγάλο Α4 εσωτερικής αλληλογραφίας, στον οποίο θα εσωκλείσετε τον λευκό φάκελο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο κάθε συνάδελφος  θα πρέπει να επιστρέψει με την εσωτερική αλληλογραφία ΑΤΟΜΙΚΑ τον φάκελο Α4 και να γράψει στο πεδίο του Αποστολέα το ονοματεπώνυμο του και τα στοιχεία της Μονάδας που εργάζεται, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Δηλαδή ο φάκελος Α4 θα περιέχει έναν μόνο λευκό φάκελο.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Τα μέλη του ΔΣ και μέλη της Επιτροπής που υλοποιήσαμε το σχέδιο Τροποποίησης του καταστατικού του ΣΥΓΤΕ  και το σχέδιο Τροποποίησης του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης – Απεργιακού ταμείου ζητάμε να στηρίξετε με την ψήφο σας αυτή την προσπάθεια.

Στις 25, 26, 27 Ιουνίου 2018 οι εργαζόμενοι της πρώην Γενικής Τράπεζας και μέλη του Συλλόγου μας ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Τροποποίηση,  για να διατηρήσουμε το σωματείο μας ενεργό, να αξιοποιήσουμε το Απεργιακό Ταμείο στη σημερινή δύσκολη συγκυρία και να ενισχύσουμε τη δράση και την συλλογική παρουσία μας.

 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ  9/6/2018 είπε ΝΑΙ στην Τροποποίηση.

Όλα τα μέλη του ΣΥΓΤΕ στις 25,26,27 Ιουνίου 2018 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Τροποποίηση.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ του Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

ΦΑΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΑΓΑΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ ΔΕΚΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ

 

Σημείωση: Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα, 210-3811808 και 210-3811763.

 

 

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα