Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

logotipo sygte

Αθήνα, 17 Απριλίου 2018

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Σήμερα κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ , μετά την παραίτηση για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους του Γρηγόρη Ευθυμίου από την θέση του Προέδρου, ακολουθήθηκε η διαδικασία ανασύνθεσης του Προεδρείου.

Κατά την διαδικασία αποχώρησαν οι συνάδελφοι Καραηλίδης Χαράλαμπος και Σιώρης Ηλίας προφασιζόμενοι ότι ο Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει χρέη Προέδρου και αντικαταστατικά προσπάθησαν να αναβάλουν την διαδικασία .

Με την βούληση της ισχυρής πλειοψηφίας των επτά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανασύνθεσης του Προεδρείου και η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

 

Πρόεδρος:                      Θεοφάνης Πολύζος

Αντιπρόεδρος:               Χαράλαμπος Καραηλίδης

Γενικός Γραμματέας:    Διονύσης Γεωργούλης

Αν. Γεν. Γραμματέας:   Γρηγόρης Ευθυμίου

Ταμίας:                            Ευγενία Τάγαρη

Έφορος:                          Αριστομένης Καρυδάκης

Μέλος:                           Βενετσιάνος Δεκούλος

Μέλος:                           Ελένη Χριστοδουλοπούλου

Μέλος:                           Ηλίας Σιώρης

Συναδέλφισσες -συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει δυναμικά το έργο που εσείς μας έχετε αναθέσει για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε και της βιωσιμότητας του σωματείου μας.

Για την προγραμματική μας δράση ήταν επιβεβλημένη η διεύρυνση του προεδρείου μας προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα , ζητήματα όπως :

Η τροποποίηση του καταστατικού σε συνδυασμό με την λήψη απόφασης για το απεργιακό ταμείο, το ζήτημα με το ταμείο Αλληλοβοήθειας, η διεκδίκηση των θεσμοθετημένων παροχών και επιδομάτων και η εφαρμογή του Οργανισμού Προσωπικού Υπαλλήλων της Γενικής Τράπεζας για την βαθμολογική και Μισθολογική εξέλιξη των συναδέλφων.

Η ισχυρή πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου δεν πρόκειται να επιτρέψει καμία προσπάθεια αποδιοργάνωσης και αδρανοποίησης του Συλλόγου.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Φάνης Πολύζος, Διονύσης Γεωργούλης, Ευγενία Τάγαρη, Γρηγόρης Ευθυμίου, Βενετσιάνος Δεκούλος, Ελένη Χριστοδουλοπούλου, Άρης Καρυδάκης

  .

Τελευταία Άρθρα

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Άρθρα