Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΟΕ

ΟΤΟΕ ΛΟΓΚΟ

 

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2018

 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 

Η ΟΤΟΕ και οι Σύλλογοι – Μέλη της συμπαραστέκονται στους πληγέντες συνανθρώπους μας, που έζησαν τις καταστροφικές συνέπειες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική.

 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και, ταυτόχρονα, ζητούμε απαντήσεις στα αμέτρητα ΓΙΑΤΙ που μένουν αναπάντητα.

 

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράστασή μας σε όλους όσοι δοκιμάστηκαν από την βιβλική καταστροφή και μετρούν τις πληγές τους με ανθρώπινες ζωές και περιουσίες που χάθηκαν.

 

Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε μαζί με τους Συλλόγους – Μέλη μας κάθε πρωτοβουλία στο μέτρο του δυνατού για την ανακούφιση των πληγέντων.

 

Ζητάμε άμεσα από τις Τράπεζες στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης να λάβουν άμεσα μέτρα που θα ανακουφίζουν ριζικά τους πληγέντες, θα βοηθούν στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, θα αποκαθιστούν την οικονομική ζωή στις πληγείσες περιοχές και θα αποκαθιστούν το περιβάλλον.

 

Η ΟΤΟΕ και οι Σύλλογοι – Μέλη της θα εξειδικεύσουν άμεσα πρωτοβουλίες που αφορούν την άμεση ενίσχυση των πληγέντων συναδέλφων μας.

 

Το πρόσφατο δράμα που έζησε η χώρα μας, είναι άλλη μια αφορμή να αναδείξουμε την ανάγκη της αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευθύνης αλλά και του Εθνικού σχεδιασμού σε όλα τα επίπεδα.

 

Πρέπει, επιτέλους, η πολιτεία, οι φορείς, οι υπηρεσίες, να λειτουργήσουν προληπτικά με σχέδιο άμεσης και αποτελεσματικής δράσης γιατί τα λόγια συμπαράστασης περισσεύουν όταν ξεχειλίζει ο ανθρώπινος πόνος μετά από τέτοιες τραγωδίες.

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα