Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ- ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 

 

 

 

 

 

 

ΟΤΟΕ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Για το Τραπεζικό Σύστημα

Για τις Εργασιακές Σχέσεις

Για το Ασφαλιστικό

 

Μεγάλη επιτυχία είχε η σημερινή εκδήλωση της ΟΤΟΕ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για το Τραπεζικό Σύστημα, τις Εργασιακές Σχέσεις και το Ασφαλιστικό, που άνοιξε τις εργασίες της με παρέμβαση – τοποθέτηση του Προέδρου της ΟΤΟΕ Σταύρου Κούκου.

 

Οι τοποθετήσεις των προσκεκλημένων κ.κ.

 

  • ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΤ

  • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΕΕ

  • ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας)

  • ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας)

  • ΧΑΤΖΗΜΑΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΓΡΑΜ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΕΤΥΚ

 

ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και συνέβαλαν ουσιαστικά στην εκκίνηση ενός ουσιαστικού διαλόγου σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο που είναι άλλωστε κεντρικές στόχος της ΟΤΟΕ.

 

Οι θέσεις αναπτύχθηκαν και στις τρεις θεματικές ενότητες, νομίζουμε ότι θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον όλων όσων θέλουν να έχουν ρόλο συμβολής στις τρέχουσες εξελίξεις, που αφορούν στις Τράπεζες, στην κοινωνία, στην οικονομία και στους εργαζόμενους.

 

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις του Καθηγητή και Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ κ. Ξενοφώντα Κοντιάδη σε όλες τις θεματικές ενότητες αλλά και στον διάλογο που ακολούθησε στο τέλος της εκδήλωσης.

 

Επίσης, έκαναν αίσθηση οι επιστημονικές παρεμβάσεις που έγιναν μετά τους κεντρικούς εισηγητές των θεματικών ενοτήτων, από την κ. Βάνα Γεωργακοπούλου Δρ. Οκονομίας της Εργασίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ και σύμβουλο της ΟΤΟΕ και τον κ. Άγγελο Στεργίου Καθηγητή Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλους του Επιστημονικού Συμβουλίου ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ.

 

Η επόμενη μέρα που αφορά στην πορεία της χώρας μας και της ελληνικής κοινωνίας, είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και η ΟΤΟΕ ως πρωταγωνιστής αυτής της πρωτοβουλίας – προσπάθειας θα είναι παρούσα στις εξελίξεις.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

 

Σημείωση : Τα πλήρη κείμενα των τριών θεματικών ενοτήτων της εκδήλωσης καθώς και περιλήψεις τους, έχουν αναρτηθεί στο site της ΟΤΟΕ www.otoe.gr και μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα από κάθε ενδιαφερόμενο.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα