Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ Κ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΥΓΤΕ

Πληροφορηθήκαμε, ότι περιφερειακοί και στελέχη της Τράπεζας, ενημερώνουν τους εργαζόμενους συγκεκριμένων καταστημάτων ότι θα κλείσουν, κάποια μέχρι τον Ιούνιο και κάποια άλλα καταστήματα μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, δημιουργώντας τους κατ’ αυτόν τον τρόπο ανασφάλεια, αγωνία και άγχος.

Το γεγονός αφορά συναδέλφους που υπηρετούν σε καταστήματα της Αττικής και πολύ περισσότερο συναδέλφους στην επαρχία.

Εμείς από την πλευρά μας, δίνουμε σαφέστατο μήνυμα προς τη Διοίκηση της τράπεζας, ότι δεν θα δεχθούμε να μετατεθεί κανένας συνάδελφος, σε περίπτωση κλεισίματος του καταστήματος που υπηρετεί, σε άλλη περιφέρεια. Σε αυτό που θα επιμείνουμε και ειδικά για τους συναδέλφους της επαρχίας, είναι να τοποθετηθούν στα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοιχτά στην περιοχή που υπηρετούν και σε ανάλογες και αντίστοιχες θέσεις. Το ίδιο θα επιμείνουμε και για τους συναδέλφους της Αττικής.

Αυτή είναι η θέση και η πρότασή μας.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους του Ομίλου, πέραν των όποιων διαφορετικών θέσεων και αντιλήψεων μπορεί να έχουμε, να γίνουμε όλοι μια γροθιά, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση. Αφορά όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου όπου είναι και μέλη των Συλλόγων.

Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και συνθέσεων. Σε τέτοια ζητήματα οι σύλλογοι πρέπει να είναι όλοι μαζί, ενωμένοι, για να προασπιστούν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Πρέπει να έχουμε όλοι μια κοινή πορεία, κοινή συνισταμένη, κοινό παρονομαστή σε αυτό το φλέγον ζήτημα, ώστε και οι εργαζόμενοι να νιώσουν ασφαλείς, βλέποντας ότι οι εκπρόσωποί τους είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να δώσουν τον αγώνα γι αυτούς.

Συνάδελφοι,

Εμείς, ως προεδρείο, καλούμε όλους τους συναδέλφους της πρώην Γενικής και μέλη του Συλλόγου μας, αν δεχθούν οποιεσδήποτε πιέσεις, να το καταγγείλουν αμέσως. Τους διαβεβαιώνουμε, όπως κάνουμε πάντα, ότι θα είμαστε δίπλα τους.

Η απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύλλογό τους, είναι η δύναμή τους.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα