Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Επιστρέφει στη showbiz η Μέγκαν Μαρκλ: Η συνεργασία με το διάσημο πρακτορείο WME

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το διάσημο πρακτορείο «William Morris Endeavor (WME)» έκανε γνωστό την συνεργασία του με την Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

«Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι το WME εκπροσωπεί πλέον τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ, σε όλους τους τομείς», έγραψε το πρακτορείο στην ανάρτησή του.

«Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, συνεργασιών με εμπορικά σήματα και άλλων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Variety η ομάδα της στη WME θα περιλαμβάνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Endeavor, Ari Emanuel, τον ατζέντη Brad Slater και την επί σειρά ετών εκπρόσωπο της Σερένα Ουίλιαμς Jill Smoller.

Επίσης το πρακτορείο θα εκπροσωπεί και την εταιρεία «Archewell» που δημιούργησε το 2020 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα «η υποκριτική δεν θα είναι ένας τομέας εστίασης» για την Μέγκαν η οποία παραιτήθηκε το 2019, μετά από επτά χρόνια από την τηλεοπτική σειρά Suits.

Υπενθυμίζεται ότι το Σεπτέμβριο του 2020 το διάσημο ζευγάρι υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Netflix για παραγωγή νέου περιεχομένου.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα