Αθήνα 16/05/2025
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του ΤΕΑ, εκλέχθηκα αναπληρώτρια εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ, με την ψήφο σας και με τη στήριξη των 5 Συλλόγων, ΣΕΤΠ, ΣΕΤΑΠ, ΣΥΓΤΕ, ΕΣΕΤΠ (ΜΑΚ-ΘΡΑ), ΣΥΤΠ πρώην ΕΤΒΑ. Η υποψηφιότητα αυτή για μένα δεν έκρυβε πολιτικό ή συνδικαλιστικό ανταγωνισμό αλλά στόχευε στον έλεγχο του μηχανισμού του ΤΕΑ και στην εξέλιξη του.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους στην Τράπεζα Πειραιώς και αυτούς που με ψήφισαν και αυτούς που δεν με ψήφισαν, γιατί με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία στηρίζουν έναν θεσμό που είναι απαραίτητος και αναγκαίος για τους εργαζόμενους και απαιτεί συνεχή βελτίωση.
Από τη θέση της αναπληρώτριας δεσμεύομαι ότι θα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις απαιτήσεις που απορρέουν από το καταστατικό του ΤΕΑ, για την ορθολογική διαχείριση αυτού του Ταμείου και για τη μέγιστη απόδοση των αποθεματικών του υπέρ των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, πάντα σε συνεργασία με τους Συλλόγους.
Η εντολή που μου δώσατε με την ψήφο σας με τιμά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.
Ευγενία (Τζένη)-Δημοκρατία Τάγαρη