Αθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2022
Συναδέλφισσες/οι,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του ΣΥΓΤΕ αποφάσισε τα εξής:
- Το Φεβρουάριο 2023, όπως κάθε χρόνο, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε όλα τα μέλη του ΣΥΓΤΕ η οποία θα είναι ίση με το 80% του συνολικού ποσού των εισφορών που θα καταβάλει το κάθε μέλος στον ΣΥΓΤΕ το 2022.
- Ο ΣΥΓΤΕ θα προβεί στην απονομή δώρου, μεταξύ Χριστουγέννων και νέου έτους, στα παιδιά συναδέλφων από 0-12 ετών, 60€ ανά παιδί. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς είναι μέλη του ΣΥΓΤΕ, ο ένας εκ των δύο λαμβάνει το δώρο.
- Ο ΣΥΓΤΕ επίσης θα καταβάλει δώρο Χριστουγέννων και νέου έτους στα παιδιά των συναδέλφων με ειδικές ανάγκες, καταβάλλοντας το διπλάσιο ποσό, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
- Ο ΣΥΓΤΕ θα καταβάλει όπως κάθε χρόνο το ενδεικτικό ποσό των 150€ για τα παιδιά των μελών μας που το 2022 εισάχθηκαν για πρώτη φορά σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι γονείς θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 να αποστείλουν το αποδεικτικό εγγραφής στη σχολή, υπεύθυνη δήλωση ότι το τέκνο τους εισήχθη στη συγκεκριμένη σχολή και τον αριθμό λογαριασμού τους στο info@sygte.gr.
- Ο ΣΥΓΤΕ θα καταβάλει για το 2022 το ενδεικτικό ποσό των 100€ για το κάθε τέκνο που αρίστευσε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι γονείς θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 να αποστείλουν το αριστείο, υπεύθυνη δήλωση καθώς και τον αριθμό λογαριασμού τους στο info@sygte.gr.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ