Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΣΕΤΠ-ΣΥΓΤΕ

14 Ιουνίου 2022

Πανελλαδική 24ωρη Απεργία

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 o ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ,  προκηρύσσουν 24ωρη Πανελλαδική Απεργία  στην Τράπεζα Πειραιώς με τα παρακάτω αιτήματα:

  • Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας στην Τράπεζα.
  • Να σταματήσει το κλείσιμο καταστημάτωνοι αποσχίσεις Υπηρεσιών και η πώληση-μεταφορά στρατηγικών τομέων εργασιών της Τράπεζας σε άλλες εταιρείες.
  • Να επιστρέψουν άμεσα στον αρχικό τόπο εργασίας τους όλοι οι συνάδελφοι που έχουν μετακινηθεί σε άλλες πόλεις με διάφορα προσχήματα.
  • Να παύσουν αμέσως και να ανακληθούν οι παραπλανητικές και εκφοβιστικές δηλώσεις της Τράπεζας προς τους προερχόμενους συναδέλφους από την τέως Τρ. Μακεδονίας Θράκης.
  • Να υπογραφεί άμεσα Επιχειρησιακή Συλλ. Σύμβαση Εργασίας στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και να διασφαλίζει την διαφάνεια ως προς την ασκούμενη πολιτική προσωπικού σε όλους τους τομείς.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι συνεχιζόμενες αποσχίσεις και η παραχώρηση εργασιών της Τράπεζας προς εργολάβους-τρίτες εταιρείες παρατείνουν το κλίμα εργασιακής ανασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς. Ήδη η Τράπεζα προχωράει στην απόσχιση του  REAL ESTATE. Το κλίμα εργασιακής ανασφάλειας συνεχίζεται με τις στοχευμένες πιέσεις που ασκούνται σε συναδέλφους της πρώην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ οι οποίοι παρενοχλούνται τηλεφωνικά από στελέχη της Δ.Α.Δ. τα οποία καλλιεργώντας ανυπόστατες φήμες, επιχειρούν σπέρνοντας αμφιβολίες να πετύχουν την απομάκρυνση των εργαζομένων από την εργασία τους μέσω μίας “εθελουσίας” που κανείς ούτε έχει δει ούτε γνωρίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν. 

Ο Σύλλογοί μας συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω και μη βλέποντας καμία διάθεση της διοίκησης της Τράπεζας να αλλάξει την πορεία που έχει επιλέξει και η οποία θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας μας, προκηρύσσει 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022.

Έχουμε χρέος ως εργαζόμενοι και απέναντι στις οικογένειες μας να αγωνιστούμε και να συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική  Απεργία για να υπογραφεί η Επιχειρησιακή Σύμβαση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις ανάγκες των εργαζομένων.

Απεργούμε για την προστασία των θέσεων εργασίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Όλοι στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της Τρίτης 21 Ιουνίου

Όλοι οι συνάδελφοι συμμετέχουν μαζικά την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11:00 π.μ στο κτήριο της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς στην Αμερικής 4.

Για το Δ.Σ του Ε.Σ.Ε.Τ.Π

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γουγούλης Γιώργος                   Τσιμρόγλου Αβραάμ

Για το Δ.Σ του Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Πολύζος Θεοφάνης                  Δεκούλος Βενετσιάνος

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα