Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι η ΟΤΟΕ, θα προχωρήσει και φέτος στη συνεργασία με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών ) προκειμένου οι συνάδελφοι και οι οικογένειές τους αλλά και οι συνταξιούχοι να τύχουν του προνομίου έκπτωσης με την μαζική αγορά ετησίων καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών , έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ισχύουν για αυτούς οι παρακάτω ρυθμίσεις.

Λόγω του ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν , για φέτος θα μας αποστείλετε και φωτογραφία σας ώστε να συρραφτεί και να σφραγιστεί στην κάρτα απεριορίστων διαδρομών με την σφραγίδα του Συλλόγου.

οι κάρτες θα ισχύουν από 1/2/2013 έως 31/1/2014

Οι συνάδελφοι λοιπόν που επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα, θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 12.00 πμ , να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό για την κάρτα που επιθυμούν στον λογ/σμό ΣΥΓΤΕ Νο. 0103015688-5 και να αποστείλουν στο Σύλλογο με ΦΑΞ (210 3301310) την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη καθώς και το αντίγραφο της κατάθεσης.

Αίτηση που δεν θα συνοδεύεται από το αντίγραφο της κατάθεσης δεν θα γίνει δεκτή.

Σημείωση: Σε περίπτωση ΑΠΩΛΕΙΑΣ των κουπονιών αυτά ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ , για αυτό ο καθένας πρέπει να φέρει μαζί του μόνο το κουπόνι του τρέχοντος μηνός.

Οι ΤΥΠΟΙ των καρτών θα είναι :

1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ : (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (για το τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί). Τιμή: 347 ευρώ

2. ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), Τιμή: 154 ευρώ.

Ο πλειοψηφών σύμβουλος του ΣΥΓΤΕ

 


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα