Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΦΑΠΑΞ. Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

συνάδελφοι,

Μετά την πρόταση των 3 μελών του Προεδρείου, Δ. Καλόγηρου, Ι. Νικολαίδη και Κ. Αλεξόπουλου, στην κοινή σύσκεψη των Επιτροπών Συλλόγου και Ταμείου, ότι πρέπει να κληθεί ο αναλογιστής για να δώσει πλήρεις διευκρινίσεις εφ’ όλης της ύλης ως προς την αναλογιστική μελέτη και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα όλων των μελών του Ταμείου που θα τεθούν σε αυτή τη συνάντηση – συγκέντρωση, και έχοντας προτείνει να γίνει τη Δευτέρα 18 του μηνός, αυτή η πρότασή μας έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. του Ταμείου και σας καλούμε όλους μα όλους να παραβρεθείτε για να ακούσετε την εισήγηση του αναλογιστή αλλά και να είστε προετοιμασμένοι για να θέσετε όποιο ερώτημα εσείς θέλετε για να ξεκαθαρίσει και να ξεδιαλύνει η κατάσταση στο Ταμείο. Δεν πρέπει κανείς και καμία να αδιαφορήσει. Έχετε και εσείς ευθύνη και υποχρέωση για να γνωρίζετε που βαδίζει το Ταμείο.

Δεν δικαιολογείται ούτε αιτιολογείται καμία απουσία γιατί είναι ένα σοβαρό και ουσιαστικό ζήτημα που αφορά τα ίδια σας τα χρήματα.

Επιτέλους κάποτε πρέπει να λάμψει η αλήθεια για πολλά πράγματα. Διαφάνεια και φώς παντού.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα