Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 18/2 ΩΡΑ 17.30 μ.μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 18/2 ΩΡΑ 17.30 μ.μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52) ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 18 Φεβρουαρίου ώρα 17.30 μ.μ στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ( Πανεπιστημίου 52) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συνάντηση για ενημέρωση από τον αναλογιστή ως προς την αναλογιστική μελέτη που παρέδωσε στις 12/9/2012 στο τότε Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ. Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου με ανακοινώσεις του ζητούσε επιμόνως να κυκλοφορήσει η εν λόγω αναλογιστική μελέτη προς τους εργαζόμενους πριν προχωρήσει η διαδικασία δημοψηφίσματος αλλά οι τότε διοικούντες του Ταμείου αρνούνταν χωρίς να καταλάβουμε τους λόγους.

Για το λόγο αυτό καλείστε όλοι να δώσετε το παρόν , πρέπει και επιβάλλεται να πάρετε και εσείς την ευθύνη ώστε να ξεδιαλύνουν τα πράγματα και να χυθεί άπλετο φώς.

Να πάρουμε απάντηση στο αν μπορεί το Ταμείο να προχωρήσει με βάση το απορριφθέν προτεινόμενο σχέδιο που αναφέρει το σημερινό Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ το οποίο αποτελείται από την παράταξη της Ανανεωτικής και της παράταξης Ενωμένοι Εργαζόμενοι. Είναι η ώρα της αλήθειας.

Θα θέλαμε να ενημερωθούμε γιατί δεν ανέστειλαν την απόφαση χορήγησης εφάπαξ αυτών που είναι στην σειρά τουλάχιστον έως ότου λυθεί οριστικά το πρόβλημα του Ταμείου. Θα θέλαμε να ενημερωθούμε σε ποιους και ποια ήταν τα ποσά που κατέβαλαν και ας μην επικαλεστούν τις νομικές γνωματεύσεις του νομικού συμβούλου του ΤΑΠΓΤΕ όπως και να μην επικαλεστούν την προσφυγή των 450 ατόμων ως προς την αναστολή για την χορήγηση του εφάπαξ προβάλλοντας την δικαιολογία ότι περιμένουν την απόφαση.

Το τότε Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ είχε λάβει απόφαση και έκανε παρέμβαση κατά της προσφυγής των συγκεκριμένων συναδέλφων ορίζοντας μάλιστα και μάρτυρες. Κάποιοι εξ αυτών είναι σήμερα μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ (Ανανεωτική , πρώην ΠΑΣΚΕ νυν Ενωμένοι Εργαζόμενοι ) οι οποίοι μάλιστα πανηγύριζαν όταν η τότε απόφαση των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων απέρριψε την εν λόγω προσφυγή. Ρωτάμε μήπως η απόφαση του Δ.Σ. εννοεί ότι έως ότου βγει η απόφαση θα καταβάλλουν εφάπαξ; Από την μία να καταβάλλουν και από την άλλη να επικαλούνται την προσφυγή των 450 ως προς την αναστολή περιμένοντας την απόφαση του Δικαστηρίου. Αντιφατικό .

Σας προσκαλούμε λοιπόν την συγκεκριμένη ημέρα να παρευρεθείτε όλοι διότι το θέμα αφορά τα χρήματά σας αλλά και να αποδειχθεί αν έχει βιωσιμότητα το Ταμείο όπως κάποιοι άλλα έλεγαν στα πρακτικά και άλλα προς τα έξω.

Έχει ζωή στην Δραπετσώνα; Σας περιμένουμε όλους.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα