Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΙΤΑΝΙΑ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52 ΩΡΑ 17.30 μ.μ.) ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Συνάδελφοι

Κανείς να μην λείψει σήμερα Δευτέρα 18/2/2013 από την συγκέντρωση – συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) και ώρα 17.30 μ.μ. όπου ο αναλογιστής θα ενημερώσει για την αναλογιστική μελέτη που παρεδόθη στο Ταμείο στις 12/9/2012 και κρατήθηκε επτασφράγιστη.

Παράλληλα η αναλογιστική μελέτη ούτε σε Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ κατατέθηκε προς απόφαση , αλλά ούτε παρουσιάστηκε στην Γενική Συνέλευση του Ταμείου στις 19/11/2012 , που σημαίνει ότι δεν έγινε και συζήτηση. Ούτε μοιράστηκε στους συναδέλφους ως όφειλαν εν όψει του δημοψηφίσματος για το προτεινόμενο σχέδιο.

Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η πρόταση Δ. Καλόγηρου, Ι. Νικολαΐδη και Κ. Αλεξόπουλου από το Ταμείο για την πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης – ενημέρωσης ώστε να ξεδιαλυθούν τα πάντα και να ξέρει ο καθένας ποια είναι η προοπτική και το μέλλον του Ταμείου.

Πρέπει να αναλάβετε και εσείς την ευθύνη, να είστε παρούσες και παρόντες σε αυτή την συνάντηση , να θέσετε τα όποια ερωτήματα ή απορίες που έχετε και να λάβετε απαντήσεις.

Επειδή το θέμα αφορά τα χρήματά σας , η παρουσία όλων σας θεωρείται απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαίδης, Χ. Τασσόπουλος , Τ. Μαλικούρης , Κ. Αλεξόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα