Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ΤΗΣ 7/3/2013 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ΤΗΣ 7/3/2013
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάδελφοι,

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου που πραγματοποιήθηκε στις 7/3/2013 αποφασίστηκαν οι νέες επιτροπές του Συλλόγου οι οποίες είναι αναρτημένες στο site του Συλλόγου sygte.gr. προς ενημέρωσή σας.

Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε  ότι οι εκπρόσωποι της παράταξης της  Ανανεωτικής και της παράταξης Ενωμένοι Εργαζόμενοι πέραν ότι καταψήφισαν τις εν λόγω επιτροπές και δικαίωμά  τους όμως καταψήφισαν και εκείνες τις επιτροπές στις οποίες   είχαν  την δυνατότητα να συμμετάσχουν σύμφωνα με την απόφαση με εκπρόσωπό τους .    Τα σχόλια περιττεύουν. Ο καθένας από εσάς μπορεί να κρίνει αυτή την ενέργεια.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή μας στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό της Εμπορικής στην κρίσιμη αυτή οικονομική καμπή που διανύουμε όλοι προκειμένου ο συνεταιρισμός να μας προσφέρει διάφορες διευκολύνσεις και υπηρεσίες όπως βοηθήματα για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών , δυνατότητα αγορών μέσω διατακτικών με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις απ ευθείας εξόφλησης προσφορών για καταναλωτικά κλπ προϊόντα με συνεργαζόμενες ει μη επιχειρήσεις επιλογής των μελών μας.

Επίσης παρέχει στα μέλη του συμφέρουσες συνεργασίες σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμια υγείας, οδοντιατρικά , οφθαλμολογικά κλπ, νέσω της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ  του ΣΥΝΠΕ.
Παρέχει άριστες υπηρεσίες υγειάς ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ της οικογένειας , σε Νοσοκομεία επιλογής των μελών μας με ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ , στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Παράλληλα ήδη διερευνούμε  παράλληλα και για άλλους παρόμοιους συνεταιρισμούς Τραπεζών  που θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε.

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Πάγια θέση του Προεδρείου είναι να πορεύεται στην ίδια  γραμμή και κατεύθυνση της ΟΤΟΕ με παρεμβάσεις του προς τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ, στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και στον Υπουργό Υγείας ώστε  το Ταμείο  μας να λειτουργήσει ως Διεύθυνση και να επιστρέψει στους παλαιούς του ρυθμούς.
Επειδή ο σύλλογος της Alpha Bank έχει δημιουργήσει μονάδα ιατρών προς την εξυπηρέτηση των μελών του , αποφασίσαμε και εμείς να διερευνήσουμε την περίπτωση αυτή για τα μέλη μας και αν διαπιστώσουμε ότι  πράγματι η υπηρεσία αυτή είναι προς το όφελός σας  θα το κάνουμε πράξη. 
Ως προς τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο και είχαν καθαρά οικονομικό χαρακτήρα, όταν θα επικυρωθούν τα πρακτικά θα ενημερωθείτε αυτούσια   για την αναφορά του κάθε μέλους Δ.Σ. ώστε να αποτελέσετε τους κριτές. Οι  δημαγωγίες , οι συκοφαντίες και η παραπληροφόρηση θα λάβουν τέλος.

Το Προεδρείο έχει  σαν αρχή το εξής «ζωή δεν είναι να ξυπνάς να τρως να θέτεις (δηλαδή να κοιμάσαι) πάλι, ζωή είναι να είσαι ξυπνητός όταν κοιμούνται οι άλλοι.
Οι ως άνω αποφάσεις  εγκρίθηκαν και αποφασίστηκαν από το Προεδρείο.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα