Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΝΑΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΒΛΑΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

Συνάδελφοι,

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που στείλαμε στον κ. Ναβαρό για το θέμα των βλαπτικών μεταθέσεων που έχουν σημειωθεί.

Αθήνα, 9/11/2012

Προς τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΓΤΕ

κ . Ζ.Μ. Ναβαρό

κύριε Ναβαρό,

Επανερχόμαστε ενώπιόν σας για ακόμα μία φορά, καθώς σύμφωνα με αναρτημένες μεταθέσεις στην κεντρική σελίδα του Intranet της Γενικής Τράπεζας διαπιστώσαμε ότι συνεχίζετε να προβαίνετε σε βλαπτικές μεταθέσεις συναδέλφων, δημιουργώντας τους σοβαρά προβλήματα αλλά και υποβαθμίζοντάς τους , ενόσω διαρκεί η διαδικασία ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταξύ Πειραιώς και Γενικής.

Για ακόμα μία φορά ζητάμε να ανακληθούν οι μεταθέσεις αυτές και να σταματήσει αυτή η τακτική από την πλευρά σας. Ήδη για το θέμα αυτό έχουμε στείλει ενημερωτική επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πειραιώς κ. Σ. Λεκκάκο , στον κ. Μάνο και στην κα. Κασελάκη.

Σας δηλώνουμε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να καταγγέλλει τέτοιου είδους ενέργειες και θα αγωνιστεί για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων με κάθε νόμιμο μέσο, προσφυγή και στην Δικαιοσύνη, σε συνεργασία όλων των υπερκείμενων συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων ΓΣΕΕ ,ΟΤΟΕ , ΕΚΑ.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα