Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΟ ΕΦΑΠΑΞ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Α. Μάνου ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΟ ΕΦΑΠΑΞ.
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.

Συνάδελφοι,
Σε επιστολή που απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΤΕ κ. Α.  Μάνος προς το Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ αναφέρεται ότι όποιος συνάδελφος επιθυμεί σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου μπορεί να εγγραφεί στο ΤΑΠΓΤΕ για τον κλάδο εφάπαξ.
Κάποιοι συνάδελφοι υποστήριξαν ότι κάτω από την πίεση της Γαλλικής Εργοδοσίας  δεν ήταν δυνατή η εγγραφή τους ως μέλος του ΤΑΠΓΤΕ.
Λόγω της διευκρίνησης του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι σαφές ότι τέτοια δυνατότητα πάντοτε υπήρχε όπως βεβαίως σας έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.
Ως εκ τούτου καλούμε όλους όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Ταμείο  και είχαν επικαλεστεί διάφορους λόγους χωρίς βέβαια να ενημερώσουν ποτέ τον Σύλλογο , να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής , ενισχύοντάς το. 
Εμείς ούτε πιέζουμε ούτε επιβάλλουμε  , είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός για το τι θα αποφασίσει , αλλά είχαμε  υποχρέωση να σας ενημερώσουμε.
Για τις όποιες ενστάσεις σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ταμείο το οποίο είναι καθ’ ύλην αρμόδιο στο να σας δώσει τις όποιες διευκρινήσεις,  καίτοι θα έπρεπε να σας έχει ήδη ενημερώσει.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα