Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΕΚΦΡΑΖΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας, θα ήθελα να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Συγχαρητήρια που ανταμείφθηκαν οι κόποι και η αγωνία τους, αλλά και συγχαρητήρια στους γονείς που στάθηκαν δίπλα τους.
Εύχομαι ό, τι το καλύτερο για το μέλλον. Γνωρίζετε άλλωστε καλά ότι διευρύνοντας τους ορίζοντές σας υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εξασφάλισης της επαγγελματικής σας αποκατάστασης.
Να τονίσω ότι όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις ανώτερες ή ανώτατες σχολές, ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους με αισιοδοξία και δύναμη και να είναι σίγουροι ότι του χρόνου θα έχουν και αυτοί τη χαρά της επιτυχίας.
Στους γονείς θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει, πολύ περισσότερο τώρα, να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους, να είναι μαζί τους, να τα εμψυχώνουν και να είναι βέβαιοι για την θετική έκβαση της προσπάθειάς τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ  του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα