Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΤΟΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΟΕ

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2013

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Ο.Τ.Ο.Ε. σας καλεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (Κ. Ασμανίδη 2) , για ενημέρωση – συζήτηση με θέμα:

Αναδιαρθρώσεις στις Τράπεζες
Επιπτώσεις σε θέσεις εργασίας – σε εργασιακά και  ασφαλιστικά δικαιώματα (Συνταξιοδοτικά – Υγείας)

Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: ο Γεν. Γραμματέας συν. Αχιλλέας Μυλωνόπουλος και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Ασφαλιστικού, συν/σα Βάσω Βογιατζοπούλου.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η ΟΤΟΕ πριν λίγους μήνες υπέγραψε συλλογική σύμβαση εργασίας για το κλάδο, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια των Συλλογικών Συμβάσεων.
Λόγω όμως των εξελίξεων που συντελούνται σήμερα με τη συγκεντροποίηση των ελληνικών Τραπεζών, μπαίνουν σε δοκιμασία τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων.
Με στόχο την αποτροπή δυσμενών εξελίξεων για τους εργαζόμενους και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, η ΟΤΟΕ ανέλαβε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ξεκινάει κύκλο ενημερωτικών συγκεντρώσεων με όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η συμμετοχή σας στη συγκέντρωση θα δώσει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις, θέτοντας τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και τις προτάσεις σας.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ                      ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα