Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Με την παρούσα ζητάμε, έχοντας έννομο συμφέρον ως μέλη του ταμείου και εκπρόσωποι των εν ενεργεία υπαλλήλων, όπως μας κοινοποιήσετε τυχόν δικόγραφό σας προς το Ειρηνοδικείο Αθηνών με το οποίο ζητάτε την τροποποίηση της προσωρινής διαταγής που έχει εκδοθεί για την προσωρινή διοίκηση του ταμείου και αν στην αίτησή σας ζητάτε να προσληφθεί η υπάλληλος που ήταν αποσπασμένη και αποχώρησε από το Ταμείο, όταν γνωρίζετε την τραγική οικονομική κατάσταση του Ταμείου. Δεύτερον θέλουμε να μας πληροφορήσετε αν στην αίτησή σας ζητάτε να δίνετε εφάπαξ, γιατί εάν ζητάτε αυτό πάμε σε άλλες καταστάσεις και αυτό δεν μπορούν να το υποστούν οι εν ενεργεία συνάδελφοι. Μήπως αυτό που θέλετε είναι να δοθούν τα εφάπαξ σε κάποιους που είναι πρώτοι στη σειρά και μέλη του Δ.Σ. Ρωτάμε. Απαιτούμε να μας δώσετε το δικόγραφο. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσετε αυτό το νόμιμο δικαίωμά μας σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εν ενεργεία συναδέλφων.
1. Σας ρωτάμε ακόμα μια φορά πώς έρχεται από τις 2 Δεκέμβρη η συγκεκριμένη αποσπασμένη υπάλληλος και εργάζεται; Θα πληρωθεί; Ή θα την πληρώσετε αναδρομικά αν γίνει αποδεκτό το αίτημά σας; Έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες για το ζήτημα αυτό; Και πέραν την ηθικής δεοντολογίας που διαφωνούμε; Παρατυπείτε, παρατυπείτε, παρατυπείτε.
2. Πόσοι εκ των εν αναμονή συνταξιούχων έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για να πάρουν το εφάπαξ τους; Αληθεύει ότι είναι 150 άτομα; Ποιο είναι το αποθεματικό του Ταμείου; Πόσες εισφορές μετά την εθελουσία μπαίνουν κάθε μήνα; Ποια είναι τα έξοδα;
Αληθεύει ότι χθες στις 10 Δεκέμβρη έγινε κατάσχεσή από εν αναμονή  συνταξιούχους και κέρδισαν στο δικαστήριο και πήραν γύρω στις 70.000 και οι τρεις μαζί;
Συνάδελφοι, εάν πραγματικά έχουν κάνει νέα αίτηση για να πάρουν το εφάπαξ εσύ ο εν ενεργεία πρέπει να δράσεις δυναμικά και αποφασιστικά για το συμφέρον σου. Δεν πρόκειται να πάρεις ούτε ένα ευρώ. Έχει ζωή το Ταμείο; Δεν μας έχετε απαντήσει.
Καλούμε τις παρατάξεις να πάρουν θέση για όλα αυτά τα ζητήματα. Και να μας ενημερώσουν για τη θέση τους εάν έχει γίνει νέα αίτηση προς το Ειρηνοδικείο σύμφωνα με τα παραπάνω που έχουμε αναφέρει.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

 

Ο Πρόεδρος       Ο Αντιπρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

Δ. Καλόγηρος         Β. Δεκούλος               Χ. Τασσόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα