Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.  ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣE ΑΛΛΟΥΣ.

Σας παραθέτω αιτήματα που απέστειλα εγώ και το προεδρείο προς τη διοίκηση και από τα οποία αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι εμείς προτείνουμε και διεκδικούμε φέρνοντας αποτελέσματα προς όφελος των εργαζομένων.
Επικροτούμε την απόφαση του Δ/ντος Συμβούλου κ. Ν. Καραμούζη για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων καθώς επίσης και την θετική συμβολή της Δ/ντριας Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου.
Εσείς οι ίδιοι έχετε και γνώση και κρίση γι’ αυτό μας εμπιστεύεστε, όπως κι εμείς αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ
Δ. Καλόγηρος

 

Κύριε Πρόεδρε,
Θα ήθελα να σας ενημερώνω ότι εγκρίθηκαν από τη Διοίκηση οι συνημμένες προτάσεις σας για βραβεύσεις εκ μέρους της Τράπεζας των εργαζομένων και παιδιών τους  που πληρούσαν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις το έτος 2013.  Ο Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού θα προβεί σύντομα σε σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να συλλέξει τα αναγκαία πιστοποιητικά/αποδεικτικά έγγραφα. Επιπλέον, η Διοίκηση, με γνώμονα την περαιτέρω διευκόλυνση του προσωπικού, ενέκρινε  τα παρακάτω αιτήματά σας σχετικά με τις προκαταβολές μισθών ΣΣΕ-ΟΤΟΕ:
Α) η δόση του δανείου να ανέρχεται μέχρι το 30% του μισθού αντί για το 25% που ισχύει μέχρι σήμερα.
Β) οι δόσεις του δανείου να ανέρχονται σε max 60 αντί μέχρι 48 που ισχύει μέχρι σήμερα.
Γ) για σοβαρές ασθένειες (αποδεδειγμένες) να δίδεται ως δάνειο ένα ποσό (εντός του ορίου των 5 μισθών), εάν οι δαπάνες υπερβαίνουν το ποσό που δικαιολογεί το Ταμείο Υγείας, πάντα μέσα στα πλαίσια της πιστοληπτικής ικανότητας του υπαλλήλου.
Δ) το όριο των πιστωτικών καρτών το 3%, που θεωρείται δεσμευμένο σαν να ήταν δάνειο, να γίνει 2%.
Ε) εάν το δάνειο προορίζεται για αποπληρωμή άλλου δανείου ή οφειλής στη Γενική, να πραγματοποιείται η χορήγηση απευθείας στην αποπληρωμή της οφειλής αυτής. Τέλος, σχετικά με τις μεταθέσεις εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας, εγκρίνεται η επαναχορήγηση μόνο  του ενοικίου, στους υπαλλήλους που έχουν συμπληρώσει 4 χρόνια εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας μέχρι τη λήξη της μετάθεσής τους.


Με εκτίμηση
Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,
Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού

+30 210 697 5085
lily.lahanou@geniki.gr

www.geniki.gr

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα