Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΛΥΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ – ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΚΑΙ» – ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ.

Σε προκαλούμε συνάδελφε Πολύζο ακόμη μια φορά να μας πεις, είναι ατόφια όπως τα είπες στη Γενική Συνέλευση; και γράφεις ότι είναι όπως τα είπες; . Εμείς περιμένουμε. Και βεβαίως ο Πρόεδρος του Ομίλου σου είπε ότι αυτά που αναφέρεις δεν είναι αντικείμενο της συνέλευσης. Και είπε κι άλλα. Και  υπάρχει και ένας διάλογος μεταξύ σας τον οποίο θέλουμε να μας τον ανακοινώσεις. Για να ξέρουν οι εργαζόμενοι και να μπορούν να κρίνουν. Περιμένουμε την απάντησή σου διότι αν δεν μας απαντήσεις τότε θα ψάξουμε να τη βρούμε και θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Ως εδώ και μη παρέκει.
Σε ρωτάμε, αυτό που γράφεις στην ανακοίνωση για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας: παραθέτουμε αυτούσιο :

«στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας, δεν κατέστη δυνατόν η εύρεση λύσης, είναι θετικό ότι η Τράπεζα αναγνωρίζει την εργοδοτική εισφορά του 5% που καταβάλει για κάθε εργαζόμενο ως προς το εφάπαξ. Κατά την γνώμη μας πρέπει όλοι οι νέοι συνάδελφοι να ενταχθούν στο Ταμείο με τις αντίστοιχες εισφορές και με την προϋπόθεση τροποποίησης του καταστατικού, με μεγάλες μειώσεις του εφάπαξ, ώστε να καταστεί βιώσιμο το Ταμείο μέσα από αναλογιστική μελέτη, προσφέροντας εφάπαξ ίσο των εργοδοτικών και ατομικών εισφορών»,10:09 πμ 24/1/2014

το είπες στην ομιλία σου; Και επαναλαμβάνουμε, το είπες στην ομιλία σου; Από ότι ακούσαμε εμείς είπες μόνο για επίλυση του ασφαλιστικού.

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Αντιπρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας   Η Έφορος

Β. Δεκούλος        Χ. Τασσόπουλος      Μ. Μπακατσούλα

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα