Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΟΔΩΝ

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ Γ.Τ.Ε. κ. Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ


Ο Αντιπρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας       Η Έφορος

Β. Δεκούλος      Χ. Τασσόπουλος       Μ. Μπακατσούλα

Προς
τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Ν. Καραμούζη

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2014
Α.Π. 151

κύριε Δ/ντα,
Υπάρχει ένα θέμα, που για εμάς είναι ουσιαστικό, όταν συγκεκριμένοι υπάλληλοι εκτελούν υπηρεσίες της Τράπεζας, δηλαδή πηγαίνουν σε διάφορα μέρη της επαρχίας ή οπουδήποτε αλλού και πληρώνουν από την τσέπη τους τα έξοδα, καταθέτοντας μετά τα παραστατικά.
Η διαδικασία που ακολουθείται ως προς την πληρωμή αυτών των εξόδων είναι χρονοβόρα,  χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες,  και σε αυτήν την κρίσιμη οικονομική κατάσταση που διερχόμαστε, δεν μπορούν οι υπάλληλοι να ανταποκριθούν.
Γι’ αυτό προτείνω να υπάρξει μία προκαταβολή ή να εκδοθεί μια εταιρική πιστωτική κάρτα όπου τα έξοδα θα πληρώνονται από αυτή με την κατάθεση των αποδείξεων.  Πιστεύω ότι είναι ένα δίκαιο αίτημα και θα δώσετε την άμεση εντολή να επιλυθεί όπως έχετε πράξει και για πολλά άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Κοιν: κ. Ε. Λαχάνου – Επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα