Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ κ. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ & κ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον Δ/ντα Σύμβουλο της Γ.Τ.Ε. κ. Ν. Καραμούζη καθώς και στην Δ/ντρια Ανθρ. Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου για ουσιαστικά θέματα που αφορούν όλους τους εργαζόμενους. Βεβαίως θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι το προεδρείο ενεργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και διεκδίκηση των νέων αιτημάτων των εργαζομένων, ασκώντας καλόπιστη κριτική και στηρίζοντας το νέο εγχείρημα που θέλουμε να επιτύχει η Διοίκηση της Τράπεζας, το οποίο θα είναι προς όφελος όλων των εργαζομένων.


Επισημαίνουμε και προειδοποιούμε κάποια στελέχη που προσπαθούν να γίνονται εμπόδια και ανασταλτικοί παράγοντες στην προοπτική ανάπτυξης της Τράπεζας με την πολιτική τους, ότι αν συνεχίσουν, δεν θα διστάσουμε να τους καταγγείλουμε επώνυμα για τις ενέργειες και τις πράξεις τους. Ως εδώ και μη παρέκει.

Προς
τον Δ/ντα Σύμβουλο & την Δ/ντρια Ανθρ.Δυναμικου της Γ.Τ.Ε.
κ. Ν. Καραμούζη, κ. Λ. Λαχάνου

Αθήνα, 7 Μαρτίου  2014
Α.Π. 166-167

κ. Δ/ντα, κ. Δ/ντρια,

Όπως έχετε ενημερωθεί διά των επιστολών μας πάγια είναι και παραμένει η θέση μας για αξιολόγηση και αξιοποίηση των συναδέλφων της Γενικής. Επιμένουμε ότι πρέπει να τοποθετηθεί  ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Πρέπει δηλαδή, να υπάρξει ισότητα σε όλους τους τομείς και να μην δημιουργούνται υπάλληλοι «δύο ταχυτήτων».

Επιπρόσθετα πρέπει να αλλάξει η σημερινή οργανωτική δομή του δικτύου και των καταστημάτων της Τράπεζας και να δημιουργηθεί νέα, όπως ενδεικτικά  να επανέλθουν οι Προϊστάμενοι και οι Υποδιευθυντές και όλο το σύστημα ιεραρχικής δομής με τις ανάλογες  αρμοδιότητες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η λειτουργικότητα θα είναι καλύτερη και θα υπάρχει και άμιλλα μεταξύ των συναδέλφων.

Επιπλέον πρέπει να επανέλθει η ανακατάταξη των καταστημάτων όπως ισχύει  παντού και μέσα από εκεί θα δούμε την επιδοματική πολιτική και ασφαλώς και για τα διοικητικά κέντρα.
Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή η Τράπεζα θα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι η επιτυχία αυτού του νέου εγχειρήματος στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συνδρομή των εργαζομένων, οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι.

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα