Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΟΕ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 9 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, η ΓΣΕΕ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και ο σύλλογος συμμετέχει και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το παρόν σε αυτή την απεργία. Για να πουν ΟΧΙ στα μνημόνια που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας και έχουν ισοπεδώσει τους πάντες και τα πάντα, διαλύοντας τις μεσαίες κοινωνικές τάξεις.

Επειδή τα μνημόνια που επιβλήθηκαν μας αφορούν όλους, γιατί ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα φόβους και αγωνίες, γι’ αυτό όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από δογματισμούς, πρέπει και επιβάλλεται να δώσουμε τη δική μας απάντηση, την δικιά μας διαμαρτυρία για να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα και τις αισχρές πολιτικές.

Ο σύλλογος μαζί με την ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, διότι αυτές οι πολιτικές αγγίζουν και τις Τράπεζες και δίνουν το δικαίωμα στου εργοδότες χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, αμφισβητώντας όλες τις κατακτήσεις μας και βάζοντας φραγμό με απίστευτο θράσος στα δικαιώματά μας. Επιδιώκουν δηλαδή να καταργήσουν τις συλλογικές συμβάσεις και τις συμφωνίες που κερδήθηκαν με αγώνες και αίμα.

Δεν πρέπει να μείνουμε άπραγοι σε όλα αυτά που απεργάζονται και η απάντησή μας να είναι δυναμική και αποφασιστική.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΙΣ 11π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα