Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Συνάδελφοι,
Από 7 – 9 Απρίλη πραγματοποιείται η διαδικασία της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς. Η τιμή ανά μετοχή είναι 1,70 ευρώ.  Εμείς, ως σύλλογος, θα συμμετάσχουμε στην αύξηση διαθέτοντας ένα συμβολικό ποσό για την αγορά μετοχών, ενισχύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη προσπάθεια του Ομίλου Πειραιώς.

Ο Όμιλος Πειραιώς, ενδυναμωμένος, προσδίδει στη Γενική Τράπεζα ενίσχυση και σταθερότητα ώστε να προχωρήσει και αυτή στην αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου, μακριά από το ΤΧΣ, ως αυτοτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο Τραπεζικό σύστημα.

Όταν η Γενική Τράπεζα ενισχύεται και αναπτύσσεται, τότε και εμείς ως τραπεζοϋπάλληλοι θα έχουμε το θάρρος και τη δύναμη να διεκδικούμε πολύ περισσότερα, στο πλαίσιο πάντα της ισότητας, τόσο θεσμικά αλλά πολύ περισσότερο οικονομικά, ώστε να μην υπάρχουν υπάλληλοι «δύο ταχυτήτων». Θα διεκδικούμε και θα απαιτούμε.

Καλούμε όλους εσάς, τους εργαζόμενους στη Γενική Τράπεζα, να συμμετάσχετε με ένα συμβολικό ποσό στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του Ομίλου Πειραιώς.

Τα Μέλη του προεδρείου
Χ. Τασσόπουλος, Β. Δεκούλος, Μ. Μπακατσούλα, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα