Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. Δ/ ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

Σήμερα, 20 Ιουνίου 2014, στις 11:30 π.μ. κατόπιν αιτήματος του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γεν. Διευθυντή  Ανθρωπίνου Δυναμικού του ομίλου Πειραιώς κ. Γεωργίου με τον Πρόεδρο της ΟΤΟΕ . Στ. Κούκο, τον  Γεν. Γραμματέα της ΟΤΟΕ κ. Α. Μυλωνόπουλο, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Εργασιακών Σχέσεων Σ. Σαξώνη και το μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ &  Οργανωτικό Γραμματέα Νομαρχιακών Παραρτημάτων κ. Δ. Καλόγηρο.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της διαδικασίας απορρόφησης της Γενικής Τράπεζας από τον Όμιλο όπου ο κ. Γεωργίου μας ενημέρωσε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να παραμείνει η τράπεζα αυτόνομη και εξειδικευμένη, τόνισε όμως ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος για τους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας και ότι θα υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση σε όλο το φάσμα της αφομοίωσης της Γενικής από τον Όμιλο.  Εδώ και ένα χρόνο που συνεργαζόμαστε, γνωρίζουμε πολύ καλά τους εργαζόμενους και πράγματι υπήρξε συνεργασία με το σύλλογο που σημαίνει ακόμη πιο ομαλή ενοποίηση.
Πλήρης λειτουργική και νομική ενότητα θα επιτευχθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Εξάλλου η Διοίκηση της τράπεζας θα ενημερώσει όλους τους εργαζόμενους αναλυτικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τον Πρόεδρο της ΟΤΟΕ κ. Στ. Κούκο, τον Γεν. Γραμματέα της ΟΤΟΕ κ. Α. Μυλωνόπουλο και τον Αναπλ. Γραμ. Εργασιακών Σχέσεων της ΟΤΟΕ κ. Σ. Σαζώνη,  όπου σε δύσκολες ήταν, είναι και παραμένουν δίπλα μας, κάνοντας πάντοτε ουσιαστικές παρεμβάσεις. Ο σύλλογος με τη σειρά του, ήταν και παραμένει δίπλα στην ΟΤΟΕ δίνοντας το παρόν όταν και όποτε τον χρειάζεται.

Το μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ
& Οργανωτικός Γραμματέας Νομαρχιακών Παραρτημάτων

Δ. Καλόγηρος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα