Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

 

 

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε  η Γενική Συνέλευση των Μετόχων όπου μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τασσόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος και νυν Σύμβουλος Εργασιακών Σχέσεων του προεδρείου Δ. Καλόγηρος. Σύντομα θα κοινοποιηθούν ανακοινώσεις με τις ομιλίες τους. Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος κ. Μ. Μπακατσούλα, ο Γεν. Γραμματέας κ. Β. Δεκούλος και η Ταμίας του Συλλόγου κ. Χ. Ανδρακάκου.

Εκείνο που θα θέλαμε να επισημάνουμε και αφορά όλους τους εργαζόμενους, είναι ως προς το θέμα της διασφάλισης των θέσεων του προσωπικού που τέθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χ. Τασσόπουλο και τον τέως Πρόεδρο και νυν Σύμβουλο Εργασιακών Σχέσεων του προεδρείου Δ. Καλόγηρο, τόσο ο  κ. Λιακόπουλος όσο και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Καραμούζης, διαβεβαίωσαν ότι δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Άλλωστε ο Όμιλος, εκ των εκπροσώπων του, έχει αποδείξει την κοινωνική του ευαισθησία και παλιότερα αλλά και τώρα με τις νέες απορροφήσεις.
Επισήμαναν ακόμη ότι η πλήρης λειτουργική και νομική ενότητα θα επιτευχθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Εν συνεχεία, ενημέρωσαν ότι έχουν δημιουργηθεί Επιτροπές με την ουσιαστική συμμετοχή και διαφόρων στελεχών της Γενικής για την ομαλή απορρόφηση και αξιοποίηση των υπαλλήλων της Γενικής. Είπαν ακόμη ότι για όποιες ενέργειες και εξελίξεις υπάρχουν θα υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση.

Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά, ότι η πολιτική του προεδρείου, με την παρέμβαση της ΟΤΟΕ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γεν. Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Γεωργίου όπου ειπώθηκαν τα προαναφερόμενα, είναι πολιτική ευθύνης, μέριμνας αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.

Συνάδελφοι, όλοι μαζί συσπειρωμένοι στο σύλλογο. Να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύλλογό σας όπως και εμείς σε εσάς.

 

                   Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

                  Χ. Τασσόπουλος                               Β. Δεκούλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα