Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ κ. ΤΡΙΓΚΑ

 

 

 

 

Προς
την Πρόεδρο του ΤΑΠΓΤΕ
κ. Α. Τρίγκα

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2014

κυρία Τρίγκα,
Αναφέρετε στην ομιλία σας στη Γ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ στις 4 Ιουνίου 2014, την οποία  κοινοποιήσατε στους εργαζόμενους, ότι εδώ και αρκετά χρόνια εισπράττετε ανελέητο πόλεμο από συνδικαλιστικό στέλεχος όπου και συνεχίζεται από τους αντικαταστάτες του.
Θέλουμε να κατονομάσετε εντός τριών ημερών, ποιο στέλεχος υπονοείτε. Και αν οι αντικαταστάτες είμαστε εμείς, να μας πείτε ποιος είναι ο ανελέητος πόλεμος και ποιος είναι το μένος που έχουμε κατά του Ταμείου και να μας το αποδείξετε, με συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα στοιχεία.
Στην ανακοίνωσή σας που κοινοποιήσατε στις 24 Ιουνίου 2014, αναφέρετε ότι εμείς ως προεδρείο είμαστε «Δούρειος Ίππος». Μας προσβάλετε και μας συκοφαντείτε. Να το αποδείξετε και να μας πείτε τι εννοείτε. Τέτοιες εκφράσεις δεν θα τις αφήσουμε έτσι.
Τέλος, στην τελευταία ανακοίνωσή σας που κοινοποιήθηκε 25 Ιουνίου 2014, αναφέρετε ότι εμείς με την πολιτική που ακολουθήσαμε και τις ενέργειές μας, ευθυνόμαστε για την κατάσταση που περιήλθε το Ταμείο. Τι εννοείτε κ. Τρίγκα; Και ποιο είναι το μένος που ξαναγράφετε;
Εντός τριών ημερών να επεξηγήσετε με συγκεκριμένα κ τεκμηριωμένα στοιχεία αυτά που σας ρωτάμε, αλλιώς να ανακαλέσετε τα γραφόμενά σας. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος.

 Κατ’ εντολή του προεδρείου

      O Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                  Β. Δεκούλος

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα