Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

κ. Γεωργούλη,
Επανερχόμαστε ακόμα μια φορά και απαιτούμε από εσένα απαντήσεις για το θέμα των βαρδιών στη Δ/νση Πληροφορικής όπου εργάζεσαι.

Ζητάμε να μας πεις :

1. Υπάρχουν βάρδιες;
2. Είναι νόμιμες;
3. Έχουν κατατεθεί στην Δ/νση Ανθρ. Δυναμικού;
4. Έχουν σταλεί στο Υπουργείο Εργασίας;

Στον τομέα που εργάζεσαι, γίνονται υπερωρίες; πληρώνονται ή όχι; Μήπως είναι παράνομες; Ότι και να συμβαίνει όπου είναι παράτυπο και παράνομο, είχες καθήκον και υποχρέωση να αναφέρεις και να  καταγγείλεις στο Δ.Σ. του Συλλόγου για το αν γίνονται υπερωριές, ποιες μέρες και ώρες γίνονται, για ποιο λόγο και από ποιους παίρνετε εντολή.

Σε ρωτάμε κ. Γεωργούλη,
εσύ εκτελείς το κανονικό σου ωράριο; εάν όχι, υπάρχει κάποια εντολή από τη Δ/νση, για τήρηση ελαστικού ωραρίου; Αυτό δεν αντίκειται στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΟΤΟΕ; Εάν συμβαίνει αυτό είσαι υπεύθυνος γιατί δεν το έχεις καταγγείλει. Διότι υπό την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου που κατέχεις, είσαι θεματοφύλακας της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

κ. Γεωργούλη όλα στο τραπέζι. Όλα στο φως. Πλήρης διαφάνεια παντού.
Για να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Συνάδελφοι, είμαστε εδώ. Είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίζουμε και να σας κρατάμε ενήμερους για όλα.
Γιατί το προεδρείο είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, όταν και όποτε χρειάζεται, να καταγγέλλουμε τη Διοίκηση και με συγκεκριμένες ενέργειες να διαφυλάσσουμε τις Κλαδικές Συμβάσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα