Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ

Συνάδελφοι,
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ ως προς το θέμα μεταφοράς των υπηρεσιών του συγκροτήματος Σπάτων πλησιέστερα του κέντρου ή πλησιέστερα του συγκροτήματος της Διοίκησης στην Μεσογείων.

Αθήνα, 2/7/2013
Α.Π. 20

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Α. Μάνο

κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,
Έχετε ενημερωθεί σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο συγκρότημα των Σπάτων όπου βεβαίως η παρέμβασή σας είχε ουσιαστικό ρόλο.
Θέλουμε όμως να επισημάνουμε ότι η  δεινή απόφαση της Διοίκησης  των Γάλλων να δημιουργήσει το Βack Office  στην συγκεκριμένη περιοχή, έχει προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία στους συναδέλφους, οι οποίοι εργάζονται εκεί, καθώς είναι αναγκασμένοι να ξυπνούν από τα χαράματα για να φτάσουν καταπονημένοι στην εργασία τους, επιβαρύνοντάς  επιπρόσθετα και οικονομικά.
Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για την μεταφορά των εν λόγω υπηρεσιών πλησιέστερα του κέντρου ή πλησιέστερα του συγκροτήματος της Διοίκησης στην Μεσογείων, ώστε οι συνάδελφοι να ανακουφιστούν από τα ως άνω προβλήματα, αλλά και η λειτουργία των υπηρεσιών να εξυπηρετείται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.
Πρέπει λοιπόν να επιληφθείτε του θέματος προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση και ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση.

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα