Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΤΟΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ Σ.Σ.Ε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΟΤΟΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ Σ.Σ.Ε.

Συνάδελφοι,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εχθές πραγματοποιήθηκε στην ΟΤΟΕ   στην σύσκεψη των μελών Δ.Σ. Συλλόγων  για το θέμα των εξελίξεων σύναψης Κλαδικής Σ.Σ.Ε. Τραπεζών.

Υπήρξε μαζική προσέλευση μελών Δ.Σ. Συλλόγων όπου έγινε μια γενική ενημέρωση από την ΟΤΟΕ όπου και  ακούσαμε τις θέσεις , τις απόψεις και τις προτάσεις όλων..

Από πλευράς Συλλόγου μας παρευρέθηκαν τα μέλη του Προεδρείου Δημήτρης Καλόγηρος, Ιωάννης Νικολαΐδης , Χρήστος Τασσόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος  , Αναστάσιος Μαλικούρης και  το μέλος Δ.Σ. που εκπροσωπεί την παράταξη της Αναγέννησης  Δημήτρης Γκαρελάς .

Οι εκπρόσωποι της ΟΤΟΕ  τόνισαν ότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο περιβάλλον  ύφεσης και συγχώνευσης και εξαγορών  Τραπεζών  αλλά και το πρόβλημα της Κύπρου,  που κανείς δεν περίμενε.

Το λόγο από πλευράς Συλλόγου έλαβε ο Ταμίας  Κ. Αλεξόπουλος ό οποίος επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα στοιχεία.  Τόνισε ότι στηρίζουμε την διαπραγματευτική ομάδα  της ΟΤΟΕ απέναντι στην εργοδοσία και ως πρώτο μέλημα όλων μας πρέπει  να είναι η διασφάλιση  των θέσεων εργασίας αλλά και η προστασία του εισοδήματος των εργαζομένων στο κλάδο.

Βεβαίως  εφόσον  οι διαπραγματεύσεις της ΟΤΟΕ με τις εργοδοσίες δεν παρουσιάζουν πρόοδο , να είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε σε διάφορες μορφές κινητοποιήσεων , στηρίζοντάς την και συμμετέχοντας μαζικά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Ζητήσαμε δε να υπάρχει  αναλυτική πλήρης ενημέρωση από πλευράς ΟΤΟΕ ώστε και εμείς σε συνέχεια  ενημερώνουμε τους εργαζόμενους για κοινή πορεία και κατεύθυνση.

Την Δευτέρα 8/4 θα πραγματοποιηθεί Γενικό Συμβούλιο στην ΟΤΟΕ για το θέμα της Κλαδικής Σ.Σ.Ε.

Την Τρίτη 9/4 και ώρα 5.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους Τραπεζίτες στην Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας.

Την Τετάρτη  10/4 και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας ΟΤΟΕ με θέμα «εξελίξεις στη Σ.Σ.Ε. ΟΤΟΕ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα