Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ – ΑΝΑΚΟΙΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ (εν ενεργεία) Δ. Γιουρούκο, τον Αναπληρωτή Ταμία (εν ενεργεία) Αθ. Καλαβρουζιώτη και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (συνταξιούχοι) όπου τους ζητάμε να δεσμευτούν διά της υπογραφής τους με ανακοίνωση ώστε οι ασφαλισμένοι μέλη του Ταμείου να λάβουν τις παροχές που νομίμως δικαιούνται (καταστατικά) και σε πόσο χρονικό διάστημα. Πολύ δε περισσότερο να δεσμευτούν τα 2 νέα μέλη του Δ.Σ. συνταξιούχοι Α. Πολυδωρόπουλος (15 χρόνια συντ/χος, Β. Λιάκος (10 χρόνια συντ/χος), ότι θα πάρουν και οι εν ενεργεία εφάπαξ στο ακέραιο.

Αθήνα, 31 Ιουλίου 2012

Προς
τον Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ Δ. Γιουρούκο (εν ενεργεία)
τον αναπληρωτή Ταμία του ΤΑΠΓΤΕ Αθ. Καλαβρουζιώτη (εν ενεργεία)
και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (συνταξιούχοι) – είναι γνωστή η θέση μας προς αυτούς αλλά θα πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη διότι αποφασίζουν με την ψήφο τους στο Δ.Σ.

Επανερχόμεθα μετά την επιστολή που σας αποστείλαμε στις 12.7.2012 με την οποία σας ζητήσαμε να δεσμευτείτε ότι εγγυάστε ακόμα και με την δέσμευση της προσωπικής σας περιουσίας με ανακοίνωση ότι εμείς οι ασφαλισμένοι του Ταμείου, μαζί με τους υπόλοιπους εν ενεργεία ασφαλισμένους θα λάβουμε τις παροχές που νομίμως δικαιούμαστε (καταστατικά). Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν πήραμε καμία απάντηση σε αυτή την επιστολή. Επιμένετε να σιωπάτε εκκωφαντικά. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχετε ούτε το θάρρος, ούτε και τη δύναμη να πείτε την αλήθεια στους ασφαλισμένους. Θα πάρουν άραγε ποτέ εφάπαξ οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι;
Δεσμεύεστε διά της υπογραφής σας με ανακοίνωση ότι θα τύχουν των ίδιων παροχών; Εδώ και τώρα να απαντήσετε κατηγορηματικά και υπεύθυνα για όλη την οικονομική κατάσταση του Ταμείου για να μάθουν οι εν ενεργεία που δίνουν και ξαναδίνουν την εισφορά τους και δεν παίρνουν απολύτως τίποτα ή και δεν θα πάρουν ποτέ. Η αλήθεια πάνω από όλα. Για τελευταία φορά σας ζητάμε να ενημερώσετε τους εργαζόμενους το αργότερο σε μια εβδομάδα. Εάν δεν το πράξετε τότε είναι ηλίου φαεινότερο γιατί δεν θέλετε αυτή την ενημέρωση. Και να σταματήσετε τα λεγόμενα περί βιωσιμότητας κλπ. ως εδώ και μη παρέκει. Η αντοχή της ανοχής τελείωσε.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα