Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΓΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ BANKINGNEWS

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Τράπεζας της Ελλάδος, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σολωμού 20 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ

Της εταιρείας με την επωνυμία «Banking news» που εδρεύει στην Αθήνα οδός Μεσογείων αρ. 15 και εκπροσωπείται νόμιμα.

************

Είμαστε το πλέον αντιπροσωπευτικό συνδικαλιστικό σωματείο που δραστηριοποιείται στη Γενική Τράπεζα και μέλη μας είναι οι εργαζόμενη σε αυτή. Ο σκοπός μας συνίσταται -σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού μας- στην προάσπιση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και μελών μας.

Την εύλογη οργή και αγανάκτηση του συνόλου των υπαλλήλων της Γενικής Τράπεζας προκάλεσε το κατάφωρα προσβλητικό και απαξιωτικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο που τηρεί η εταιρεία σας, την 2.7.2012 – 07:35 με τίτλο «Γιατί απέτυχαν παταγωδώς οι Γαλλικές τράπεζες Credit Agricole και Societe Generale στην Ελλάδα; Η Emporiki και η Geniki ήταν η αποτυχία του κρατισμού, τα μη ικανά management, οι χείριστες τράπεζες και το μέτριο προσωπικό οδήγησαν σε ναυάγιο…».

Χαρακτηρισμοί που προσβάλλουν την αξιοπιστία της Τράπεζάς μας και χαρακτηρισμοί κατά των υπαλλήλων της όπως «κάτω της μετριότητας ανθρώπινο δυναμικό», βάλουν κατά της τιμής και της υπόληψης του συνόλου του προσωπικού της Τράπεζας που επί σειρά ετών συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του για την διασφάλιση των συμφερόντων της Τράπεζας και την ανάπτυξη των εργασιών της.

Στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού σας λόγου οφείλετε να σέβεστε την προσωπικότητα, την επαγγελματική υπόσταση και την αξία των προσώπων στα οποία αναφέρεστε, αλλά και το όνομα και την υπόσταση ενός νομικού προσώπου όπως η Γενική Τράπεζα με πολυετή και επιτυχημένη δραστηριότητα και ιστορία στο τραπεζικό σύστημα της χώρας μας.

Επειδή το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ψευδές και συκοφαντικό και συνιστά βάναυση προσβολή την τιμής και της υπόληψης του συνόλου των εργαζομένων της Γενικής Τράπεζας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για τη συμπεριφορά σας αυτή

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως εντός των επόμενων πέντε ημερών προβείτε σε ανάκληση του περιεχομένου του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και σε αποκατάσταση της τιμής και τα υπόληψης των εργαζομένων, αλλά και της υπόστασης της Τράπεζας.

Σε διαφορετική περίπτωση σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον των αρμοδίων ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων της Γενικής Τράπεζας και μελών μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στην εταιρεία με την επωνυμία «Banking news» που εδρεύει στην Αθήνα οδός Μεσογείων αρ. 15 και εκπροσωπείται νόμιμα, προς γνώση της και για τις νόμιμες ενέργειες περιλαμβάνοντας το παρόν κείμενο στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Αθήνα, 3.7.2012

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα