Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΤΕ κ. Φ. ΤΙΡΚΟ

Συνάδελφοι, σας παραθέτω κατωτέρω την επιστολή που απέστειλα στον Δ/νοντα Σύμβουλο κ. Φ. Τιρκό με τις επισημάνσεις μου για την πορεία και το μέλλον της Τράπεζας.

Αθήνα, 18/1/2012

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Φ. Τιρκό

Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

Για μεγάλο χρονικό διάστημα φημολογείτο έντονα ότι η Γενική επρόκειτο να προβεί σε κλείσιμο καταστημάτων εντός του 2012, ενώ κατά την πρόσφατη συνάντηση Διευθυντών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αναφερθήκατε ενημερώνοντάς τους ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα κατάστημα της Γενικής μέσα στο 2012. Παρά ταύτα όμως συνεχίζουν οι φήμες, και σε έντυπα για πώληση της Γενικής Τράπεζας σε Άραβες ή και αλλού.

Επειδή διανύουμε μια περίοδο αβεβαιότητας και έντονης ανασφάλειας θα πρέπει να δοθεί μια υπεύθυνη απάντηση από την πλευρά σας προκειμένου να αρθούν οι όποιες αμφιβολίες για το μέλλον και οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν απερίσπαστοι να παρέχουν την εργασία τους προς όφελος όλων.

Ρωτώ αν αληθεύει το γεγονός, ότι την Παρασκευή το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο με διάφορους, και αν αυτή αφορούσε συζήτηση για το μέλλον της Τράπεζας.

Για το λόγο αυτό ζητώ κατά τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσ/νίκη με τους Διευθυντές να δώσετε όλες τις αναγκαίες διευκρινήσεις για το μέλλον της Τράπεζας, προκειμένου να εδραιωθεί το αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργίας της Τράπεζας κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους συναδέλφους.

Ως εκ τούτου έχοντας την συναίσθηση της ευθύνης και μεριμνώντας για τους εργαζόμενους, ζητώ όπως έχουμε συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου για το σοβαρό αυτό θέμα και να έχουμε από πλευράς σας σαφέστατες απαντήσεις, ώστε και εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα