Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 


ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ
ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
ΤΟΝ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ – ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΤΑ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Κουτρουμάνης πήραν τα χρήματά μας από το Ταμείο Υγείας και με μονομερή απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας με το νόμο 2469/1997- του Σημίτη επενδύθηκε η περιουσία του ταμείου σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και από 460εκ. κατέληξε να ανέρχεται σήμερα σε 168 εκ. Για το θέμα αυτό οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ συνδ. Πολύζος Φ. και Ευθυμίου Γ. δεν έκαναν ούτε μία καταγγελία . Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα ή θεωρούν εφόσον το αποφάσισε ο κομματικός τους φορέας ότι είναι πάνω από όλα. Άραγε τέτοιους εκπροσώπους θέλετε;
Ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Κουτρουμάνης μας εντάσσουν στον ΕΟΠΥΥ , καταργώντας, και ισοπεδώνοντας τα πάντα από ιατρούς έως και παροχές, συνέπειες που θα υποστούμε ήδη από 1 Μαΐου 2012.
Συμφωνούν με την ένταξη αυτή οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ ; αν όχι γιατί δεν καταγγέλλουν τους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, ή μήπως συμφωνούν και σιωπούν; . Άραγε τέτοιους εκπροσώπους θέλετε;
Μετά τον Αρμαγεδδών όλων αυτών των αντεργατικών και απαράδεκτων τελευταίων μέτρων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που μας γυρίζουν σε εργασιακό μεσαίωνα, και έπεται συνέχεια , εμείς είχαμε το θάρρος και την τόλμη να καταγγείλουμε τον πολιτικό φορέα μας και θα τον καταγγέλλουμε όταν οι ενέργειες και πράξεις τους είναι εις βάρος των εργαζομένων.
Επειδή το λέει το κόμμα και το ψηφίζουν οι βουλευτές του , εμείς θα πρέπει να πειθαρχήσουμε; Όχι θα έχουμε και θέση και άποψη γιατί πάνω από όλα βάζουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων. Αλήθεια ποια είναι η θέση της ΠΑΣΚΕ για τα συγκεκριμένα θέματα; Για ακόμη μια φορά σιώπησε. Τα συμπεράσματα δικά σας. ..
Το Προεδρείο με συνέχεια στην συνέπειά του και με υπευθυνότητα θα συνεχίσει τον αγώνα του με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει, γιατί εμείς εκφράζουμε τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο, συνδικαλισμό, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα, και τις αγωνίες σας . Εσείς θα μας δίνετε την γραμμή κατεύθυνσης ώστε να δίνουμε τον αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα με μοναδικό γνώμονα και σκοπό την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και την επίλυση των προβλημάτων.
Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα