Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ PERAMAX

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ PERAMAX ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ PEG PEREGO ΙΤΑΛΙΑΣ & BRITAXROMER ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

( ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ κ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ )

 

Συνάδελφοι, το προεδρείο, σε συνεργασία με την εταιρεία βρεφικών ειδών «Peramax” προσφέρει στα μέλη του και για το έτος 2016 , ειδική έκπτωση 30% στα προϊόντα των συνεργαζόμενων εταιρειών της Peramax. Πρόκειται για :

Παιχνίδια  Peg – Perego Ιταλίας

Παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Britax και Romer Γερμανίας, τα οποία αντιπροσωπεύει η εν λόγω εταιρεία, από το 1960.

Επιπλέον με τις αγορές σας γίνεστε κάτοχος της κάρτας Εγγύησης & Προνομίων της Peramax s.a. απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια.

Η εταιρεία Peramax με συνεχή ανοδική πορεία για πάνω από 50 χρόνια, έχει εδραιωθεί σήμερα σαν ένας από τους σημαντικότερους διανομείς βρεφικών ειδών στην Ελλάδα.


Οι συνάδελφοι της Αθήνας, μπορούν να επισκέπτονται τα νέα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται επί της 2ης & 17ης οδού ΒΙΟΠΑ Άνω Λιόσια Αττικής,
όπου λειτουργεί έκθεση για το κοινό (για τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης μπορείτε να καλείτε στο 210-2474638, 210-2486850). Εναλλακτικά, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Peramax και να καλούν στα ανωτέρω τηλέφωνα για την παραγγελία τους.

Οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, αφού επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.peramax.gr και επιλέξουν αυτό που επιθυμούν, μπορούν να καλούν στα τηλ. 2310-456528, 2310-456688 να δίνουν την παραγγελία τους και να κανονίζουν τον τρόπο αποστολής των προϊόντων.

Όλοι οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου μας από Αθήνα και επαρχία που επιθυμούν να τύχουν της έκπτωσης του 30% για τα επώνυμα προϊόντα Perego & BritaxRomer θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και κατάστημα – μονάδα που υπηρετούν) στο email του Συλλόγου info@sygte.gr ή στο φαξ 210-3301310 ώστε να τους αποσταλεί «βεβαίωση μέλους» την οποία και θα χρησιμοποιήσουν για την παροχή της έκπτωσης.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα