Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΡΚΟ

 

 

 

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ

κ. Φ. Τιρκό

κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε, με την επιστολή μας αυτή ζητούμε όπως μεταβιβάσετε στην Διοίκηση της societe και στους καθ’ ύλην αρμόδιους, τις θέσεις και τις απόψεις μας σε περίπτωση πιθανής πώλησης της Γενικής Τράπεζας, πάνω σε τρία βασικά ζητήματα όπου και σας τα επισυνάπτουμε.

 

 

 

 

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προς την Διοίκηση της SOCIETE GENERALE

Κύριοι της Διοίκησης,

Με σχετική ανακοίνωση του Διευθύνοντα συμβούλου της ΓΤΕ για διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα της Πειραιώς όσον αφορά την πιθανή πώληση της Γενικής Τράπεζας.

Υπήρξε καταρχήν συνάντηση του Συλλόγου μας μαζί με την ΟΤΟΕ, με τον κ. Τιρκό , του θέσαμε ουσιαστικά θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και εκείνος με την σειρά του μας έδωσε κάποιες διευκρινιστικές απαντήσεις αλλά όχι ουσιαστικές, παραπέμποντας σε αποφάσεις της Διοίκησης της Societe Generale.

Για το λόγο αυτό με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας θέσουμε ευθέως τις ανησυχίες μας για τις επιπτώσεις και παρενέργειες που μπορεί να έχουν οι εργαζόμενοι από την πιθανή πώληση της Γενικής Τράπεζας στην Πειραιώς.

Στις όποιες διαπραγματεύσεις ζητούμε να τεθούν και να υποστηριχθούν από εσάς τα τρία κάτωθι ουσιαστικά θέματα

1. Την διασφάλιση απασχόλησης όλων των εργαζομένων στην Γενική

2. Την διασφάλιση των εισφορών για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας.

3. Την διασφάλιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

Παράλληλα θεωρούμε και ζητούμε όπως μαζί με τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα την ΟΤΟΕ να μας δώσετε την δυνατότητα να σας συναντήσουμε στην έδρα σας στο Παρίσι , να τα συζητήσουμε να τα αναλύσουμε και να λάβουμε τις απαντήσεις σας πάνω σε αυτά..

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα