Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΛΥΖΟ Φ, ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ , ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΛΥΖΟ Φ, ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ , ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ 500 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ Τ0 ΨΕΥΔΟΣ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ .

ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΨΕΥΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.

Συνάδελφοι,

Στις 6 Ιουνίου του 2012 κατατέθηκε αίτηση στο Δικαστήριο για διορισμό προσωρινής διοίκησης στο Ταμείο από τον Πρόεδρο Δημήτρη Καλόγηρο, και η οποία θα είχε ισχύ έως 30 Νοεμβρίου και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα υπήρχε η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε οριστικοποίηση για την τροποποίηση του καταστατικού αλλά και για τις αρχαιρεσίες.

Δυστυχώς, κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής οι συνάδελφοι Πολύζος Φ , Ευθυμίου Γ, Γιουρούκος Δ, Αδαμόπουλος Α, και Καλαβρουζιώτης Θ., αρνήθηκαν να συμμετάσχουν για την προσωρινή διοίκηση του Ταμείου με συγκεκριμένες επιστολές που κατέθεσε ο δικηγόρος του Ταμείου οι οποίες υπάρχουν και αν χρειαστεί θα τις ανακοινώσουμε.

Κατά την ακροαματική διαδικασία είχε αυτοπροταθεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου για την συμμετοχή του στην προσωρινή διοίκηση αναλαμβάνοντας ευθύνη, αλλά οι κύριοι αυτοί είχαν άλλα κατά νου και διαφαίνονται καθημερινά.
Ειλικρινά διερωτόμαστε , γιατί τους έπιασε σήμερα ο πόνος για την προσωρινή διοίκηση όταν τον Ιούνιο την αρνήθηκαν; Αν εκδικάζονταν θα συμμετείχαν ; ναι ή όχι; Ας πουν την αλήθεια στον κόσμο.
Αλλά πως θα συμμετείχαν; θα αναιρούσαν την απόφαση που είχαν πάρει στις 6 Ιουνίου , όταν είναι γνωστό ότι το Δ.Σ ΤΑΠΓΤΕ αποφάσισε δια του νομικού του συμβούλου να είναι ενάντια σε αυτή την πρόταση ;
Όπως και ομάδα συνταξιούχων οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον συνεργαζόμενο δικηγόρο του Ταμείου ήταν κατά της πρότασης .
Εξάλλου πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δικαστές απεργούν ξεκινούν τις δίκες στις 9 .00 και 10.00 κατεβαίνουν της έδρας. Η δική μας υπόθεση είχε τον αριθμό 7 , ήταν δεδομένο λοιπόν ότι δεν θα εκδικαζόταν η υπόθεσή μας και αναπόφευκτα θα οδηγούμασταν σε αναβολή και ουσιαστικά η αίτησή μας δεν θα είχε κανένα νόημα καθώς ζητούσαμε διορισμό προσωρινής διοίκησης έως τέλη Νοεμβρίου 2012. Δηλαδή να πηγαίναμε έτσι για να κοροϊδευόμαστε;
Γιατί τώρα καίγονται τόσο πολύ και δεν τους άγγιζε το θέμα πριν από τέσσερεις μήνες ; Επειδή οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ αναφέρονται στο τι θα απαντήσει ο Πρόεδρος στους 500 εν ενεργεία υπογράφοντες, θέλω να σας πω συνάδελφοι Πολύζο και Ευθυμίου και ακούστε το καλά για τελευταία φορά , ψεύδεστε ασύστολα και επικίνδυνα γιατί οι 500 υπογραφές που συλλέξαμε από τους εν ενεργεία συναδέλφους δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή.
Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ ότι ο Πρόεδρος ξεγέλασε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και υπέγραψαν (χωρίς να γνωρίζουν τι υπέγραψαν) Αυτό που γράφουν είναι κατάπτυστο και προσβάλλει την νοημοσύνη των 500 συναδέλφων. Αυτοί είναι οι κύριοι. Απολαύστε τους!
Οι υπογραφές μαζεύτηκαν για την αναστολή της καταβολής του εφάπαξ για αυτούς που είναι στην σειρά (συνταξιούχοι) και όχι για την δική μου πρόταση την οποία κατέθεσα μόνο εγώ και υπέγραψα μόνο εγώ .
θα πρέπει λοιπόν να φερθούν έντιμα και να ανακαλέσουν αυτή την παραπληροφόρηση ειδάλλως υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που θα δουν σύντομα.
Ως προς την απόδειξη αυτών, σας παραθέτουμε την εν λόγω αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης , ώστε να διαπιστώσετε ποιός υπογράφει .
Ο κάθε ένας από εσάς έχει καταλάβει την πολιτική τους και τους απαντά ανάλογα.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος, Τ. Μαλικούρης, Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Τασσόπουλος


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα