Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Συνάδελφοι,

Το Προεδρείο του Συλλόγου για μία ακόμα φορά επέδειξε σύνεση και υπευθυνότητα σε μία προσπάθεια να βρει λύσεις και διεξόδους στα σοβαρά προβλήματα που μας επέφερε το μνημόνιο 2 , έχοντας ουσιαστική ευθύνη αυτοί που το ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Την Τρίτη 15./5/2012 και ώρα 14.00 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Σταύρος Κούκος και ο Γενικός Γραμματέας Αχιλλέας Μυλωνόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Καλόγηρο και τον Γενικό Γραμματέα του Ιωάννη Νικολαΐδη πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Φ. Τιρκό παρουσία του προσωπάρχη κ. Ιωάννη Μονάχο για το θέμα της επιχειρησιακής ΣΣΕ.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε επί των θεσμικών οργάνων όπου τόσο από τους εκπροσώπους της ΟΤΟΕ όσο και από τους εκπροσώπους του Συλλόγου το μόνο που ζητήθηκε ήταν να αρχίσει ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ Διοίκησης και Συλλόγου για να υπάρξει η υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης .
Τους τονίσαμε όλες τις παραμέτρους και όλες τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η μη ύπαρξη σωστής διαπραγμάτευσης και υπογραφής Επιχειρησιακής Σύμβασης η οποία να είναι προς το όφελος των εργαζομένων και της Τράπεζας σε αυτή την κρίσιμη πολιτική οικονομική και κοινωνική κατάσταση που διέρχεται ο τόπος μας και κατ επέκταση η Τράπεζα και να σταματήσει η αγωνία το άγχος το στρες και η αβεβαιότητα που κατέχει τους συναδέλφους.
Εμείς προτείναμε ώστε να μην θεωρηθεί από τον καθένα παρελκυστική τακτική και καθυστέρηση , η συζήτηση διαπραγμάτευσης να ξεκινήσει από αύριο και να τελειώσει σε ένα διάστημα είκοσι ημερών. Ο κ. Τιρκό μας είπε ότι επιφυλάσσεται και θα μας απαντήσει εφόσον επικοινωνήσει με το management της μητρικής Τράπεζας .
Θα πορευτούμε με την συναίσθηση της ευθύνης και την μέριμνα που μας διέπει όταν με την πολιτική που ακολουθήσαμε παγώσαμε τις όποιες μειώσεις για δεκαπέντε μήνες , και όταν άλλοι περί άλλο τυρβάζανε.

Θα δώσουμε τον αγώνα μαζί με την ΟΤΟΕ και θα σας κρατάμε ενήμερους ως προς όλες τις εξελίξεις .

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από το Σύλλογο ενισχύοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται για εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δημήτρης Καλόγηρος  Αναστάσιος Μαλικούρης  Ιωάννης Νικολαίδης  Κων/νος Αλεξόπουλος  Χρήστος Τασσόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα