Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝ/ΦΩΝ

 

 

 

Προς

τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2015

Α.Π. 313

 κύριε Δ/ντά,

 

ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο που μέχρι σήμερα οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι υπηρετούν στην παλιά Διοίκηση της Γενικής Τράπεζας αλλά και εκτός Διοίκησης, δεν έχουν τοποθετηθεί σε αντίστοιχες και ανάλογες θέσεις στον Όμιλο Πειραιώς.

 

Αυτό δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας καθιστώντας άμεση την λήψη αποφάσεων από μέρους σας ώστε οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι να τοποθετηθούν σε θέσεις που αρμόζουν στον καθένα ξεχωριστά.

 

Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι υπάρχουν στελέχη της Γενικής Τράπεζας, ικανά και άξια,  που κατείχαν θέσεις ευθύνης στην πρώην Γενική Τράπεζα, δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα σε αντίστοιχες θέσεις και βρίσκονται σε καταστήματα, χωρίς να τους έχει δοθεί καμία αρμοδιότητα. 

 

Για τους λόγους αυτούς ζητάμε όπως άμεσα επιλυθούν τα ανωτέρω θέματα και οι συνάδελφοι  τοποθετηθούν σε ανάλογες και αντίστοιχες θέσεις, όπως είχαν και πριν την ένταξή μας στον Όμιλο. Η αξιοκρατία πρέπει να πρυτανεύσει.

 

Ακόμη, θέλουμε να αναφέρουμε, ότι υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι της πρώην Γενικής Τράπεζας, έστω και ελάχιστοι, που έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα μακριά από εκεί που υπηρετούσαν. Και ειδικά στην επαρχία, έχουν τοποθετηθεί εκτός της πρωτεύουσας του νομού και σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο κατοικίας τους, με αποτέλεσμα να προκαλούνται κοινωνικά προβλήματα.

 

Ως εκ τούτου ζητάμε όπως επανεξετάσετε τις συγκεκριμένες περιπτώσεις συναδέλφων ούτως ώστε να  επανέλθουν στον τόπο που υπηρετούσαν, αν όχι μέσα στην πρωτεύουσα του κάθε νομού, τουλάχιστον σε ελάχιστη χιλιομετρική απόσταση.

 

Όλα αυτά είναι θέματα βασικά και ουσιαστικά που κατά τη γνώμη μας πρέπει να αντιμετωπιστούν με πνεύμα κοινωνικού χαρακτήρα, πλήρους αξιολόγησης και αξιοκρατίας.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

       Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                            Β. Δεκούλος

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα