Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

2η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΧΟΛΙΚΟ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ BULLYING”

 

 

 

2η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ : “ ΣΧΟΛΙΚΟ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ BULLYING

 

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε την εκδήλωση – ενημέρωση που διοργανώνει το προεδρείο του συλλόγου μας στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52 Αθήνα αύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 μμ.

 

Σας προσκαλούμε, όπως παραβρεθείτε στην εκδήλωση, για να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί από την καταξιωμένη ψυχολόγο – παιδοψυχολόγο κ. Αλεξάνδρα Καππάτου αναλύοντας όλες τις πτυχές των θεμάτων του σχολικού εκφοβισμού «Βullying» το οποίο απασχολεί όλους τους γονείς – συναδέλφους, καθώς και το φαινόμενο του εργασιακού εκφοβισμού ή αλλιώς «Workplace Bullying» τα οποία θεωρούμε ότι είναι από τα πιο σοβαρά ζητήματα των τελευταίων ετών.

Θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση με τους γονείς – συναδέλφους για τα συγκεκριμένα θέματα και όχι μόνο.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

 

Παράλληλα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στα άμεσα σχέδια του προεδρείου είναι η υλοποίηση προγράμματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε παιδιά συναδέλφων Α’ & Β’ Λυκείου, από έμπειρη Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια, όπου σκοπό θα έχει τη διεύρυνση της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων και των ικανοτήτων των νέων.

Η οικονομική κρίση εντείνει τον προβληματισμό των νέων και των γονέων για το μέλλον τους. Ο προβληματισμός αυτός πρέπει να αξιοποιείται μέσα από επιστημονικές διαδικασίες, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα