Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ κ. Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

 

 

 

 

Συνάδελφοι

Όλα έχουν τα όρια τους. Μας εγκαλεί ο κ. Γεωργούλης να πληρώσουμε τα έξοδα μετακίνησης (δηλ. 200-300-400 ευρώ) για να έρθουν κάποιοι συνάδελφοι στην Αθήνα και να συμμετέχουν στις ξεναγήσεις των αρχαιολογικών χώρων.

Η ανακοίνωση ήταν σαφέστατη και αυτονόητη και αφορούσε όλους τους συναδέλφους και αυτούς που διαμένουν στην επαρχία, ούτως ώστε όποιος συνάδελφος βρίσκεται στην Αθήνα, να συμμετέχει και αυτός στις ξεναγήσεις εφόσον το επιθυμεί και ο Σύλλογος  θα καλύψει το ανάλογο ποσό του εισιτηρίου εισόδου και την ξενάγηση.

Δηλαδή τι εννοεί ο συνάδελφος Γεωργούλης; Να καλύψουμε έξοδα μετακίνησης και από την άλλη να μας κατηγορεί ότι δίνουμε παροχές στους συναδέλφους; Αυτό που ζητάει εδώ δεν είναι κόστος; Μόνο για τις παροχές είναι κόστος;  

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι ρόλο έχει η επιτροπή που αναφέρεις. Θέλουμε να μας πεις πού αναφέρει στο καταστατικό, ότι για την δημιουργία επιτροπής πολιτιστικών εκδηλώσεων, πρέπει να είναι από όλες τις παρατάξεις. Και για να γνωρίζεις, κάποιοι από αυτούς που είσαι σήμερα μαζί τους, δεν στέλνανε άτομα για επιτροπή, όταν τότε δημιουργούσε το προεδρείο επιτροπές.

Μήπως θέλεις συνάδελφε Γεωργούλη να αναφερθούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όταν εσύ ο ίδιος δεν παραβρέθηκες και στις 3 συνελεύσεις, επικαλούμενος τις δύο φορές ότι ήσουν στο Μαρούσι, εκεί δηλαδή όπου εργάζεσαι και δεν πρόφταινες να έρθεις; Αναφερόμενος ότι θα έπρεπε να είσαι 4 η ώρα; Και βεβαίως ψεύδεσαι διότι η ώρα που είχε οριστεί η συνέλευση ήταν 16:30. Και αν υπολογίσουμε και την μία ακαδημαϊκή ώρα αναμονής για τη συγκέντρωση, άρα μέχρι τις 17:30. Μιάμιση ώρα δεν προλάβαινες να έρθεις; Θα μπορούσες να είχες έρθει. Το Σάββατο; που ήταν η τρίτη συνέλευση και καταληκτική ήταν 10 η ώρα και μία ώρα η ακαδημαϊκή 11, και λες ότι ήσουν σε επαφή με άλλα άτομα; Με ποια άτομα ήσουν σε επαφή; μας κοροϊδεύεις; Την επόμενη φορά να κάνουμε τηλεδιάσκεψη με skype ειδικά για σένα!  Αυτά, για να τα ξέρουν οι συνάδελφοι.

Ακόμα μία φορά σε ρωτάμε, γίνεται παραβίαση του ωραρίου εκεί που εργάζεσαι; Αν γίνεται, γιατί δεν το καταγγέλλεις;

Γιατί δεν προσφεύγεις για το επίδομά σου στην τριμερή και να καλύψει ο Σύλλογος τα πάντα; Ή θα μας πεις πάλι ότι σε στοχοποιούμε; Και σου επαναλαμβάνουμε ακόμα μία φορά «Εμπρός, πεδίον δόξης λαμπρό»!

Όπως έγραψε ο εταίρος σου, η Ανανεωτική, η οποία ούτε γνωρίζει ούτε ξέρει τον τρόπο και την διαδικασία για το θέμα των ατομικών συμβάσεων.

Και μήπως ξεχνάς, γιατί μάλλον έχεις ασθενή – επιλεκτική μνήμη, όταν το 2012 ήρθε το τότε προεδρείο του Συλλόγου να ενημερώσει για την υπογραφή της επιχειρησιακής εσύ και 2-3 άλλοι, ήσασταν λάβροι κατά του προεδρείου λέγοντας ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε εμείς, για εσάς επειδή έχετε ατομική σύμβαση και ότι όπως την είχατε διαπραγματευτεί στο παρελθόν έτσι θα κάνατε και τότε και μας είπατε να μην ασχοληθούμε.  Δεν ακούσαμε καλά; Είπες τίποτα…;

Επειδή η παράταξη της Ανανεωτικής έγραψε σε ανακοίνωσή της ότι οι τενεκέδες όταν είναι άδειοι κάνουν περισσότερο θόρυβο, εμείς απαντάμε ότι ο ξεγάνωτος τενεκές μουχλιάζει και οι μουχλιασμένοι τενεκέδες βγάζουν βρώμα και δυσωδία!

 

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

        Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                             Β. Δεκούλος

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα