Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ 2015

 

 

 

 

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ


Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογός μας θα προχωρήσει και φέτος στη συνεργασία με την ΟΤΟΕ και τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών ) προκειμένου οι συνάδελφοι και τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγοι και τέκνα) να τύχουν του προνομίου έκπτωσης, με την μαζική αγορά ετησίων καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με επιστολή της η ΟΤΟΕ στις 15 Οκτωβρίου 2014 – την οποία κοινοποιήσαμε – ενημέρωσε ότι : Α. Οι ετήσιες κάρτες με έναρξη ισχύος μέχρι και 1/3/2014 παρατείνονται κατά 1 μήνα (δηλαδή οι κάρτες που εξέδωσε η ΟΤΟΕ με έναρξη ισχύος 1/2/2014 και λήγουν 31/1/2015 ισχύουν μέχρι 28/2/2015 με το κουπόνι του Ιανουαρίου. Β. Οι ετήσιες κάρτες Λεωφορείων – Τρόλεϊ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ. Έτσι οι κάτοχοι των καρτών αυτών, εφόσον θέλουν να προμηθευτούν κάρτες απεριορίστων διαδρομών αξίας 273 ευρώ, θα πρέπει για το μήνα Φεβρουάριο είτε να προμηθευτούν μηνιαία κάρτα, είτε ημερήσια εισιτήρια.

Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η Μαρτίου 2015 έως 29η Φεβρουαρίου 2016, με τις παρακάτω κατηγορίες και αντίστοιχες τιμές:

 

1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ισχύει για Λεωφορεία, Τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, Τραμ, Μετρό (Μέχρι το Κορωπί), και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί)  ΕΥΡΩ: 273 (αντί 320€)

Δεν ισχύουν :

Α) Στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS ΤΟΥ Αεροδρομίου

Β) Στη γραμμή Χ80 και

Γ) Στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο

 

2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ (Λεωφορεία – και στις γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Τραμ, Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο) ΕΥΡΩ: 383 (αντί 450€)

Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να προμηθευτούν ετήσιες κάρτες, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 να έχουν αποστείλει την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη, το αντίγραφο της κατάθεσης καθώς και 1 φωτογραφία του κατόχου της κάρτας διαδρομών ώστε να επισυναφθεί και να σφραγιστεί (με τη σφραγίδα του Συλλόγου).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας θα πρέπει να καταγράψετε το ονοματεπώνυμο του κατόχου κ τον αριθμό δελτίου ταυτότητάς του.

Επίσης οπωσδήποτε στην αίτηση θα πρέπει να καταγράψετε την Δ/νση και τον κωδικό του καταστήματος που υπηρετείτε για να σας αποσταλούν οι κάρτες.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει στον λογ/σμό της Πειραιώς του Συλλόγου μας με αριθμό 6901-128791-760 αναφέροντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας. Η αποστολή των δικαιολογητικών θα γίνει μέσω πρωτοκόλλου της Τράπεζας, αποστέλλοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Διοίκηση της πρώην Γενικής Τράπεζας, Μεσογείων 109-111, με την ένδειξη εξωτερικά του φακέλου « Για τον Σύλλογο Υπαλλήλων πρώην Γενικής Τράπεζας-Υπόψη κ. Βενετσιάνου Δεκούλου-– Κάρτες ΟΑΣΑ».

 

ΑΙΤΗΣΗ ΟΑΣΑ

 

***Αίτηση που δεν θα είναι πλήρως συμπληρωμένη και δεν θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα γίνεται δεκτή. ***

Οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών , έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ισχύουν για αυτούς οι παραπάνω ρυθμίσεις.

Σημείωση: Σε περίπτωση ΑΠΩΛΕΙΑΣ των κουπονιών αυτά ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ, για αυτό ο καθένας πρέπει να φέρει μαζί του μόνο το κουπόνι του τρέχοντος μηνός.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συλλόγου στα τηλ. 210-3811763, 210-3811631.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος               Β. Δεκούλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα