Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΩΡΑΡΙΟΥ

 

 

 

 

Συνάδελφοι,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το προεδρείο, πιστό στις θέσεις του και εν προκειμένω ως προς το θέμα της παραβίασης του ωραρίου, ενήργησε άμεσα σε καταγγελίες παραβιάσεων ωραρίου σε συγκεκριμένα καταστήματα (Κορωπίου, Συντάγματος-Μητροπόλεως, Παπάγου).

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χ. Τασσόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας Β. Δεκούλος, μαζί με επόπτες του Υπουργείου Εργασίας, πραγματοποίησαν έφοδο κατόπιν καταγγελιών και στο κτίριο επί της Παπαδά 4, όπου στις 29 Απριλίου 2015 βρέθηκαν να εργάζονται 54 άτομα πέραν του νομίμου ωραρίου.
Κατά τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να πράττουμε, όταν οι συνάδελφοι καταγγέλλουν παραβιάσεις ωραρίου.

ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ κ. ΠΟΛΥΖΟ  – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.  – στις 16 Μαρτίου 2015 με Α.Π. 332 κ στις 3 Απριλίου 2015 με Α.Π. 344β  ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑ 4.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ κ. ΠΟΛΥΖΟ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ Ή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ; ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΟΛΥΖΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η    ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.

Μ. ΜΠΑΚΑΤΣΟΥΛΑ                 Γ. ΣΙΑΜΠΑΝΗ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα