Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

test

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ/ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία για την τροποποίηση του Καταστατικού θα γίνει με ότι αυτό ορίζει και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχετε λεπτομερή ενημέρωση.

 

download (4)
Για τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση αλλά και για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, να επαναλάβουμε ότι κατόπιν κατάθεσης των προτάσεων για την τροποποίηση του Καταστατικού και συζήτησή τους σε Δ.Σ. την τελική απόφαση θα την πάρετε εσείς συνάδελφοι με την ψήφο σας.

Επίσης να αναφέρουμε ότι όποιος αποκλείστηκε από τη Γενική Συνέλευση ήταν με δική του πρωτοβουλία λόγω μη υπογραφής του στη λίστα παρουσιών. 

Γνωρίζοντας ότι έχει επέλθει κορεσμός από εισερχόμενα e-mail  μελών του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, σας ενημερώνουμε ότι εμείς δεν θα εμπλακούμε σε αυτό το κουραστικό για όλους μας παιχνίδι, όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί πιστεύουμε ότι είναι άνευ ουσίας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και αναμένουμε και δικές σας προτάσεις.

 

eopyy 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλουdownload (3)

 

Υ.Γ. Σε συνέχεια της χθεσινής μας ενημέρωσης που αφορούσε στις κατασκηνώσεις του Ταμείου Υγείας, παραθέτουμε προς διευκόλυνσή σας και τους παρακάτω συνδέσμους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ http://www.taapt.gr/images/2016_egyklios_katask_155.pdf

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ http://www.taapt.gr/images/2016_dilosi_symmetoxis_katask.pdf

ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ http://www.taapt.gr/images/2016_karta_katask.pdf

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ http://www.taapt.gr/images/2016_lista_kataskinoseon.pdf

 

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα