Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΣΥΓΤΕ-ΕΚΔΟΣΗ- ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟΥ ALPHA BANK

                                                                                                  Αθήνα, 29 Απριλίου 2024

                                        ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  –  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ALPHA BANK  

                ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ 2024-2025 

                                      & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «Sab Fitness Club»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Στα πλαίσια της από ετών συνέχισης της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον Σύλλογο της Alpha Bank, κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του Προέδρου συνδ.Τάσου Γκιάτη, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι εκ των συναδέλφων από την πρώην Γενική Τράπεζα-μέλη του ΣΥΓΤΕ, συνάδελφοι σε Sabbatical, συνάδελφοι από την INTRUM, συνάδελφοι που έχουν αποσχιστεί σε άλλες εταιρείες, συνάδελφοι που έχουν αποχωρήσει με εθελούσια έξοδο-πρώην μέλη του ΣΥΓΤΕ- επιθυμούν την έκδοση ή την ανανέωση(για όσουν έχουν) της κάρτας μέλους για την συμμετοχή τους στις υπηρεσίες του Πολυϊατρείου της Alpha Bank σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε ορισμένες πόλεις της  υπόλοιπης Ελλάδας (επισυνάπτεται ενημερωτικό φυλλάδιο)  θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την συνημμένη αίτηση καθώς απαιτείται πρωτότυπη, με τα στοιχεία τους και τα στοιχεία των προστατευόμενων μελών τους (σύζυγοι, τέκνα, γονείς, αδέλφια) και να καταθέσουν την ετήσια συνδρομή που αφορά στο ποσό των 20€ για κάθε ενήλικα και για κάθε ανήλικο τέκνο ως εξής:

  • Από γέννηση – 10 ετών – 0 ευρώ (παιδιά)
  • Από 10 έως 18 ετών   – 10 ευρώ (παιδιά)

Στον λογαριασμό του ΣΥΓΤΕ: Νο 6901128791-760 το αργότερο έως και την Παρασκευή 24 Μάϊου 2024. Δεν θα δοθεί παράταση!!!

Προσοχή: η κατάθεση της συνδρομής πρέπει να γίνει μόνον στον προαναφερόμενο λογαριασμό του ΣΥΓΤΕ και όχι στον λογαριασμό που αναγράφεται στην αίτηση κάρτας μέλους Alpha Life !!!.

Στην συνέχεια θα πρέπει να  αποστείλουν την αίτηση και το καταθετήριο με την εσωτερική αλληλογραφία της Τράπεζας ή με το ταχυδρομείο στην διεύθυνση του ΣΥΓΤΕ: Σολωμού 20 Εξάρχεια,Τ.Κ 106 82 Αθήνα.

Επίσης, συνεχίζουμε την συνεργασία μας και χρησιμοποιούμε το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank Sab Fitness Club, στο κέντρο της Αθήνας εντελώς δωρεάν, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες άθλησης σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας. 

Το γυμναστήριο, Sab Fitness Club, είναι στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν για να βρείτε την ιδανική μορφή άσκησης που ταιριάζει σε σας και τους στόχους σας. Μια ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε νέες προκλήσεις και νέες μορφές άσκησης. Προσφέρονται: 800m2 χώροι εκγύμνασης2 Αίθουσες ομαδικών προγραμμάτωνΑίθουσα πινκ πονκΕξειδικευμένη ομάδα γυμναστών Οι ώρες λειτουργίας του Γυμναστηρίου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 2:00 μ.μ – 9:00 μ.μ. Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 6-8-10, Εμπορικό Κέντρο Atrium 6ος όροφος. Για την εγγραφή σας θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη την συν/νη αίτηση ενδιαφέροντος για εγγραφή στο sab fitness club, με την εσωτερική αλληλογραφία της Τράπεζας ή με το το Ταχυρδομείο στην διεύθυνση του ΣΥΓΤΕ: Σολωμού 20 Εξάρχεια,Τ.Κ 106 82 Αθήνα. Σημείωση: Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το Γυμναστήριο θα πρέπει πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση από καρδιολόγο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ.

                              

                                                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

                                       Ο Πρόεδρος                         Η Γεν.Γραμματέας

                                    Φάνης Πολύζος                      Ευγενία Τάγαρη

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα