Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

Συνάδελφοι,

Όπως έχετε ενημερωθεί ο Σύλλογος απέστειλε σε όλα τα πολιτικά κόμματα επιστολή όπου ζητούσε συνάντηση αναπτύσσοντας τις θέσεις τους σε πιθανή πώληση της Τράπεζας μας από την Πειραιώς, όπως:

την διασφάλιση απασχόλησης όλων των εργαζομένων στην Γενική,

την διασφάλιση των εισφορών για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας

και την διασφάλιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων ζητώντας τους παράλληλα την ουσιαστική τους συμβολή και στήριξη με οποιονδήποτε τρόπο.

Εχθές 27/9/2012 και ώρα 14.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου με την ΔΗΜ.ΑΡ όλα τα παραπάνω θέματα και ζητήθηκε παράλληλα η πλήρης στήριξη του κόμματος με το να αναδείξουν το θέμα μας παντού. Παρόντες ήταν το Δ.Σ. του Συλλόγου και από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ παρέστησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Τσούκαλης Νικόλαος , ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης, και η Βουλευτής Ξυροτύρη Ασημίνα. Έγινε πλήρη ανάλυση από το Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τα παραπάνω θέματα.

Ο Βουλευτής κ. Μιχελογιαννάκης Γ., ζήτησε από το Πρόεδρο του Συλλόγου συγκεκριμένα στοιχεία ώστε εκείνοι με την σειρά τους να τα χρησιμοποιήσουν και να ενεργήσουν στην στήριξη των θέσεών μας . Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι εχθές είχε προγραμματιστεί συνάντηση στις 15.00 μ., με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μ. Κεφαλογιάννη , αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή , λόγω ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή και έπρεπε να παραστεί, ενημερώνοντάς μας για πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης για άλλη ημέρα

Για να σταματήσει η παραπληροφόρηση σας ενημερώνουμε ότι είχε οριστεί ραντεβού με το ΚΚΕ με την παρουσία της συνδ. Α. Μπαλλού και του Βουλευτή Κατσιώτη Χ, για την Πέμπτη 28/9 και ώρα 16.00. Στις 3 με 3.00 υπήρχε στην ΟΤΟΕ ενημέρωση για την αναλογιστική μελέτη περί βιωσιμότητας του ΤΑΥΤΕΚΩ, όπου η παρουσία του Προέδρου ήταν επιβεβλημένη. Ζήτησε μέσω της γραμματείας του Συλλόγου να ενημερώσει την υπεύθυνη του Κ.Κ.Ε. κ. Λέντζου, για την αναβολή της εν λόγω συνάντησης για νωρίτερα ( 11.00 – 12.00 ή 13.00) ή την επόμενη ημέρα και ώρα που θα μας υποδείκνυε η κ. Λέντζου. Απάντησε ότι είχαν άλλες υποχρεώσεις και ότι θα μας απαντούσαν τηλεφωνικά από την ερχόμενη Δευτέρα. Παράλληλα αναμένουμε πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ και την Δευτέρα δε υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με το ΣΥΡΙΖΑ όπου θα παραστεί ο Βουλευτής και υπεύθυνος εργασιακών σχέσεων κ. Στρατούλης Δ, και ο Βουλευτής επικρατείας και πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ κ. Τσουκαλάς Δημήτριος.

Συνάδελφοι, Θα σας κρατούμε ενήμερους ως προς όλες τις συναντήσεις που θα έχει ο Σύλλογος με τα πολιτικά κόμματα αλλά και για όποιες ενέργειες του Συλλόγου.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα