Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .

ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Συναδέλφοι,

Η ΟΤΟΕ και οι Σύλλογοι εγκαίρως είχαν ζητήσει την εξαίρεση των τριών Ταμείων Υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ από την ένταξή τους στον ΕΟΠΥΥ και την αυτοδίκαιη μετατροπή τους σε ΝΠΙΔ.

Ενώ κατετέθη στον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης κ. Ι. Βρούτση , η αναλογιστική μελέτη που αποδείκνυε την βιωσιμότητα του ΤΑΥΤΕΚΩ , με σκοπό την άμεση δημιουργία Ενιαίου Ταμείου των Τραπεζοϋπαλλήλων, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ το σύνολο των εργαζομένων και τους συνταξιούχους και των προστατευόμενων μελών τους , χωρίς να επιβαρύνει διόλου το Ελληνικό κράτος, ΕΡΧΟΝΤΑΙ και ανατρέπουν τα δεδομένα και μας εντάσσουν στο ΕΟΠΥΥ.

Αγγίζουν το ευαίσθητο θέμα της υγείας μας , αγγίζουν τις εισφορές που καταβάλλουμε , αγγίζουν την αξιοπρέπειά μας , επιδιώκοντας την ισοπέδωσή μας σε όλους τους τομείς .

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΥΓΙΗ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα