Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΙΤΗΣΗ ΑΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ) ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ  ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ  ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ  ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

Παίρνουν άτοκο δάνειο, που κατά την γνώμη μας, το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε εφάπαξ για όσους είναι στην σειρά !

Στην ανακοίνωση  του Ταμείου που κυκλοφόρησε  στις 4/2/2013  αναφέρεται ότι  σε επιστολή που αποστείλατε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάνο  και ένα από τα θέματα που ζητούσαν είναι το εξής :   «να εξετασθεί από την Τράπεζα η δυνατότητα ταμειακής διευκόλυνσης έχοντας με άτοκο δάνειο προς το Ταμείο, έχοντας εγγύηση μέρος των αναγραφόμενων απαιτήσεων στο ενεργητικό του ισολογισμού του ΤΑΠΓΤΕ»

Αντιληφθείτε συνάδελφοι σε τι μονοπάτια οδηγούμαστε και πόσο ολισθηρά είναι.

Σας προκαλούμε  ευθέως να εξηγήσετε στους εργαζόμενους και να τους ενημερώσετε για το συγκεκριμένο άτοκο δάνειο που ζητάτε από την Τράπεζα και το οποίο μας υποθηκεύει.  ποιο είναι το ποσό;  μήπως αντιστοιχεί στο ποσό που πρόκειται να λάβουν αυτοί που είναι στην σειρά;

Πείτε το ανοιχτά, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που πάμε για τροποποίηση του κλάδου εφάπαξ.

Λέτε μέρος του ενεργητικού, δηλαδή σας καλώ να εξηγήσετε το πόσο είναι αυτό το μέρος που θέλετε να εκχωρήσετε στην Τράπεζα ;

Αυτά όλα σας προκαλούμε να τα πείτε στους εργαζόμενους προ της Γενικής Συνελεύσεως,

Τι εννοείτε περί εγγυήσεων μέρος των αναγραφόμενων από τις απαιτήσεις που είναι καταγεγραμμένες στο ενεργητικό του ισολογισμού του ΤΑΠΓΤΕ;

Πείτε το ξεκάθαρα στους ασφαλισμένους. Βάζετε ενέχυρο, γιατί εσείς έτσι πιστεύετε, τον κόπο των συναδέλφων που έχουν λάβει εφάπαξ και δίνετε δικαίωμα στην Τράπεζα, εφόσον βέβαια σας δώσει το «άτοκο δάνειο» να αρχίσει να ζητεί τα χρήματα από εμάς.

Μπράβο σας για το σκεπτικό σας. Βγείτε και πείτε το στους εργαζόμενους και ας σταματήσουν κάποιοι να κινδυνολογούν περί πτώχευσης του Ταμείου και ένταξής του σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ας εξηγήσουν τα πάντα στη Γενική Συνέλευση παρουσία και του νομικού συμβούλου.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Δ. Καλόγηρος , Ι. Νικολαίδης, Χ. Τασσόπουλος, Τ. Μαλικούρης , Κ. Αλεξόπουλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα